LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Solari: Ingen er garanteret en startplads

| Spanien | 1 kommentar
Solari: Ingen er garanteret en startplads
Foto: Getty Images

Infoboks

Real Madrid - Athletic Club
La Liga (21/04)
bet365 1,45 4,33 7,00
NordicBet 1,54 4,50 5,85
Oddset 1,52 4,40 5,80
Real Madrids Santiago Solari understreger, at ingen i truppen er garanteret en plads i startopstillingen, og at alle kan ryge ud, hvis deres form dykker.

Santiago Solari har været cheftræner i Real Madrid i en del uger nu, og ikke en eneste gang har han ladet den kreative offensivspiller Isco starte inde.

Isco røg desuden helt ud på tribunen, da Real Madrid i sidste uge mødte Roma i Champions League, og Iscos fravær har fyldt en del i spansk presse.

Solari understreger, at hverken Isco eller andre af holdets store stjerner er garanteret en plads på holdet.

- Vi har 24 førsteholdsspillere plus de unge fra Castilla, og jeg er ikke den type træner, som har spillere, der skal starte hver gang, og det skal spillerne forstå. Der er ingen pladser, der er garanteret på forhånd, siger Solari ifølge Football-Espana.

- Det gælder også fantastiske spillere, som har spillet fast på holdet i et årti. De er måske fantastiske, men hvis deres form falder, er der nogle andre, som tager deres plads.

- Vi har haft kampe i denne sæson, hvor yngre spillere har fortjent at spille, og sådan har det altid været, siden Florentino Perez kom til som præsident.

Isco ventes at starte inde for Real Madrid, som torsdag eftermiddag møder Melilla i Copa del Rey.
Af Mikkel Nøhr

1 kommentar

Kristian nuuk 15:27          
Stakkels Isco. ?
Fredag 19. april