LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Solari om Isco: Jeg er ikke den der giver råd

| La Liga | 11 kommentarer
Arkivklip: Se eller gense det fantastiske indslag om Zlatan Ibrahimovic ’Fra Rosengården til Barcelona’
Tidligere Real Madrid-præsident afslører: Derfor skred Zinedine Zidane
Spansk medie: Mourinho er meget tæt på VILDT comeback - her er hans to krav
Solari om Isco: Jeg er ikke den der giver råd
Foto: Getty Images

Infoboks

Real Madrid - SD Huesca
La Liga (31/03)
bet365 1,12 9,00 17,00
NordicBet 1,14 8,40 22,00
Oddset 1,14 7,80 16,00
Real Madrid-træner Santiago Solari understreger, at Isco selv skal vide, hvad han skal gøre for at få mere spilletid i den spanske hovedstadsklub.

Det er endnu ikke sket, at Real Madrid-træner Santiago Solari har valgt sin spanske kreatør Isco til at starte inde i La Liga.

Den argentinske træner mener ikke, at det er op til ham at fortælle Isco, hvad der skal til for at få mere spilletid.

- Jeg er ikke den, der skal give råd til nogen. De her spillere har masser af erfaring og mange titler, fortalte Solari på et pressemøde lørdag og fortsatte.

- En førsteholdsspiller, der har været omkring så længe, har al den nødvendige erfaring til at vide, hvad de skal gøre.

Isco er startet inde i to af de elleve kampe, han har spillet, siden Solari overtog styringen i Real Madrid.Af Jonas Dalgård

11 kommentarer

MesutCazorla 19:27          
Jeg ville nu ellers mene, at det da netop er træneren, der skal fortælle spilleren, hvad der skal forbedres ude på træningsbanen, for at komme tættere på en startplads.
Daniel Nielsen 19:32          
Omvendt har Solari også en pointe i, at spillerne i Real Madrid efterhånden har nok erfaring til selv at vide, hvad der skal forbedres/arbejdes på for at komme i betragtning til holdopstillingen.

For Iscos vedkommende handler det uden tvivl om attitude, intensitet, arbejdsindsats mm. Spanierens evner på banen, og på bolden, kan isoleret set ikke betvivles, men han er simpelthen så middelmådig på så mange andre, og vigtige, parametre (de tre førnævnte).

Real Madrid er i krise. Og jeg har en fornemmelse af, at Solari godt vil se en flok velbeltalte spillere med arbejdshandskerne på og denne kategori falder Isco desværre ikke naturligt under.
TheFischers 19:49          
- Jeg er ikke den, der skal give råd til nogen. De her spillere har masser af erfaring og mange titler, fortalte Solari på et pressemøde lørdag og fortsatte.

- En førsteholdsspiller, der har været omkring så længe, har al den nødvendige erfaring til at vide, hvad de skal gøre.
Ja, hvorfor skulle træneren dog spilde sin tid på at give råd til de spillere, han træner. Det må de da selv have styr på :D Det er en mærkelig kollektiv ansvarsfralæggelse, der hersker i Real for tiden.
Havenisse 19:49          
Jamen hvad skal Solari så som træner hvis hans spillere skal kunne klare sig uden ham
no name 20:22          
Helt fint hvis han mener at han ikke skal give råd, men det er hans job at fortælle hvad han forlænger sin spillere og derved giver det jo sig selv hvad Isco skal gøre.
bruger 173550 08:33          
Jeg håber så sandelig det er et spm om at manden ikke vil give isco gode gennem pressen. Hvis han ikke giver ham råd på tomandshånd er det godt nok for slapt.

Man kan sige hvorfor danse omkring den varme grød. Hvorfor ikke bare sige til pressen at man ikke vejleder og kommentere på enkelte spilleres præstationer gennem pressen, men at man tager dem internt.
Foggy 09:25          
Vildt som det sejler i den klub, efter Zidane smuttede. Måske han lugtede lunten. Jeg ved ikke, om truppen er udbrændt, men det er en flok, der har vundet alt.

Jeg synes, det er naivt af Perez og co. at ansætte en mand uden megen trænererfaring og håbe/forvente, at han kan skabe mirakler. De laver samme fejl, som Milan har gjort de sidste seks-syv år.
Fredag 22. marts