LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Solari trænerdebuterede i stor Real-sejr

| Copa del Rey | 6 kommentarer
Solari trænerdebuterede i stor Real-sejr
Foto: Getty Images

Infoboks

Melilla - Real Madrid 0-4
Copa del Rey
28' 0-1 Karim Benzema
45' 0-2 Marco Asensio
79' 0-3 Alvaro Odriozola
90' 0-4 Cristo Gonzalez
Der var ingen slinger i valsen, da Santiago Solari gjorde sin trænerdebut for Real Madrid, som sikkert tog første stik mod Melilla i Copa del Rey, da det blev til en 4-0-sejr for kongeklubben.

Søndagens ydmygelse i El Clasicó var dråben, der fik bægeret til at flyde over for Real Madrid-ledelsen, der valgte at fyre Julen Lopetegui den efterfølgende dag.
 
Derfor var det den tidligere reserveholdstræner Santiago Solari, som skulle lede kongeklubben i aftenens Copa del Rey-opgør mod upåagtede Melilla fra Spaniens tredje bedste række.
 
Solari havde valgt at starte med en blanding af etablerede profiler og unge stjernefrø og derfor var brasilianske håb Vicinius Junior blandt andet en af de offensive kræfter for gæsterne.
 
Melilla-mandskabet indledte opgøret med at være livlige på Real Madrids banehalvdel, men alligevel var det gæsterne, som planmæssigt kom i front.
 
Først var det Karim Benzema, som fra tæt hold kunne sende 1-0-scoringen ind bag Melilla-målmanden, før Vinicius Junior i første halvlegs overtid fandt Marco Asensio, som sikkert sendte Real på 2-0 ved pause.
 
I anden halvleg var det så nyindkøbet Alvaro Odriozola, som fra en yderst spinkel vinkel kunne sende bolden i kassen, før den unge Cristo Gonzalez Perez lagde låg på opgøret med sin scoring til 4-0.
 
Real Madrid har derfor taget et flot udgangspunkt forud for returopgøret på Santiago Bernabeau, som spilles den 5. december.  
Af Mads Adam Wegener
Torsdag 21. marts
Onsdag 20. marts