Luk

Solbakken bekræfter interesse i Johnsson

| International | 6 kommentarer
'Den hårdeste periode i mit liv' - nu taler FCK-stjerne om dengang, hans nyfødte datter kæmpede for sit liv
Boilesen fortæller: Riddersholm satte mig på venstre back for første gang - overfor Hazard
Onside Retro: FCK-stjerne på druktur før Superliga-premieren
'Sat Af' møder Nicolai Boilesen: FCK-profil sender kæk stikpille til Vestegnen
Fransk træner sender tidligere Randers-keeper til FCK - Se ham smadre ind i Mbappé her
Solbakken bekræfter interesse i Johnsson
Foto: Getty Images

Infoboks

Brescia - Ciliverghe Mazzano
Træningskamp (24/07)
bet365 1,08 9,00 13,00

FC Københavns Ståle Solbakken bekræfter, at FCK kigger på Karl-Johan Johnsson som afløser for Jesse Joronen, hvis finnen forlader klubben. 

FC København har allerede hentet Sten Grytebust til klubben denne sommer, men der kan være flere udskiftninger på vej på målmandspositionen.

Manager Ståle Solbakken bekræfter tirsdag, at klubben potentielt kan sige farvel til finske Jesse Joronen, som meldes på vej til Brescia.

- Situationen er meget simpel. Brescia har lavet en henvendelse, som vi ikke er kommet i mål med. Længere er den ikke, siger Solbakken. 

- Der har været en fin dialog, men bolden er hos dem. Der er selvfølgelig en deadline, og den begynder at nærme sig, men bolden er hos Brescia - ikke hos os. 

Ståle Solbakken bekræfter, at klubben blandt andet kigger på Karl-Johan Johnsson fra franske Guingamp, hvis der skal hentes en erstatning for Joronen. 

- Han er en keeper, vi kender og har lavet en henvendelse på i dette spil. Men det er et stykke tid siden, det har ligget brak siden fredag, siger Solbakken. 

Solbakken siger videre, at han ikke har en fast deadline for en eventuel handel, men slår samtidig fast, at forberedelserne til den kommende sæson for alvor starter på søndag, hvor holdet tager på træningslejr.

26-årige Joronen blev hentet til FCK fra AC Horsens for et års tid siden, mens 29-årige Johnsson har en fortid i dansk fodbold, da han spillede i Randers FC fra 2014-2016.


Af Mikkel Nøhr

6 kommentarer

Freja1967 13:25          
Fatter ikke helt "puslespillet". Kalle J er da en meget bedre målmand end Joronen, så hvorfor køber Brescia ikke ham ?? Er det agenter + ukendt økonomi, der er i spil ??
funatic 15:50          
Blot en tanke, men måske vil han gerne være tættere på familien igen. Jeg tror trods alt også at mulighederne for at opnå noget specielt rent sportsligt er noget større i FCK end i Brescia.
SkeletonBjitch 16:04          
Hvorfor skifter joronen så, hvis økonomien og sportsligt ikke er bedre i Brescia?

Der har været mange mærkelig handler i Italien. Da Mike tullberg blev solgt til Italien, var der snak om at det var en handel der var lavet for at agenter og andre personale kunne tjene nogle penge. Der blev nemlig også hentet andre mærkværdige køb til klubben.
cgil 16:15          
Nu er Kalle Johnsson ikke bedre end at han har været på bænken for Ligue 1´s suveræne sidsteplads det sidste halve år. Synes også folk har haft en tendens til at underdrive Joronens niveau. Hvis Brescia betaler 5 mio. euro er jeg enig i at det er (for) mange penge, men jeg tror nu nok han havde vundet målmandskampen over Grytebust, hvis han var blevet.
MartinHerold 16:27          
Det ville stadig overraske mig hvis finnen skulle vinde over Gryte i kampen om at blive 1. keeper. Det tror jeg simpelthen ikke på.
Eiskalt 17:21          
@Freja1967 det kan hænge sammen med Joronens alder og dermed ser Brescia et større potentiale i ham selvom Kalle J i dag er en bedre målmand.
Tirsdag 23. juli