LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Solbakken er optimistisk trods derbydukkert

| Superligaen | 4 kommentarer
Solbakken er optimistisk trods derbydukkert
Foto: Getty Images
FC Københavns manager Ståle Solbakken bevarer optimismen trods søndagens mavepuster hos rivalerne Brøndby. Han ser tegn på bedring og fremgang på holdet.

Hany Mukhtar sørgede med et mål direkte på frispark søndag for, at Brøndby vendte 0-1 til en 2-1-sejr over rivalerne FC København, der nu fire gange har tabt til Brøndby i sæsonen.

FCK’erne er skuffede over resultatet, men manager Ståle Solbakken kan se positive tendenser i præstationen.

- Det var en god kamp, hvor begge hold havde deres perioder. Det er vældigt hårdt at stå uden point, for det så ikke sådan ud midt i anden halvleg, da vi fik straffesparket og var i god kontrol med kampen.

- Men det er deres sæson, det er ikke vores. Marginalerne går deres vej med frisparket og vores straffespark, der kunne have punkteret kampen, siger Solbakken.

FCK har to kampe i streg været foran, men alligevel tabt. Ifølge Solbakken mangler den sidste ‘winning edge’ på holdet, men han finder alligevel grund til optimisme.

- Vi har tabt to af vores bedste kampe på det seneste, men vi har et spændende hold med Fischer, Skov og andre. De unge nede bagved begynder også at komme nu, og vi får Erik Johansson tilbage.

- Jeg er meget fortrøstningsfuld. Vi er i gang med at blive et godt hold igen, og det ved spillerne godt.

- Det ser rigtigt godt ud, men det er bekymrende, hvis vi ikke skal spille europæisk fodbold, for det har vi brug for, og det har drengene brug for, siger Solbakken og giver sin vurdering af titelbejlerne Brøndby og FCM, der mødes i et brag i Herning torsdag aften:

- Brøndby er nok bedre spillemæssigt mellem felterne og spiller lidt hurtigere, men FCM er stærke på dødboldene, og man får jo altid hjørnespark og frispark.

FCK har med syv runder igen seks point op til FC Nordsjælland på tredjepladsen.
mikael@bold.dk

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Mikael Blond
Tirsdag 22. januar