Luk

Solbakken: Faldt ikke bagover af FCM

| 3F Superliga | 83 kommentarer

Ståle Solbakken roser FC Midtjyllands fart og power, men FCK-manageren blev ikke blæst bagover i søndagens kamp, fortalte han.

FC Midtjylland drog søndag fra Parken med en 2-1-sejr i bagagen, men indtrykket man efterlod, blæste ikke FC København-manager Ståle Solbakken bagover.

Han ser fine muligheder for, at FCK i næste sæson kan overhale FC Midtjylland igen.

- FC Midtjylland spillede en okay kamp. Det var ikke sådan, at man faldt bagover. De har power, og da vi mistede bolden i positioner, vi ikke skulle, så gik det rigtig hurtigt, sagde FCK-manageren efter kampen og fortsatte:

- Det så man for eksempel ved det første mål. De har Frank Onyeka, Anders Dreyer, og de drenge løber hurtigt med bolden.

- Men det er ikke sådan, at jeg ser, at vi ikke kan hente det hold næste år. Det har jeg stor tro på.

- Men de er stærke på udebane, når modstanderen går lidt frem, de har ekstrem hurtighed og så er de farlige på dødbold. Det så vi på deres første chance med et fantastisk skruet indlæg.

FC København er i skrivende stund 11 point efter FC Midtjylland i 3F Superligaen.

F.C. København på hjemmebane. Find dit gavekort til store oplevelser her!


Af Jonas Dalgård

83 kommentarer

Toon Toon! 12:45          
Jeg var egentligt også noget skuffet over FCM. Synes ikke offensiven ser særlig velfungerende ud pt. Ikke meget sammenhæng, flow og kreativitet, som man før har set fra dem.

Mabil var meget skuffende. Men han har jo før svinget i niveau periodemæssigt (som om selvtilliden eller fokus er væk).

Fraværet af Evander betyder selvfølgelig noget, men de skal finde et højere niveau, hvis Champions league eller Europa league skal blive en realitet.
AaBager 12:48          
Det klinger lidt hult, når ens eget niveau er laaaangt efter
PædagogenMikkel 12:53          
De behøvede jo ikke at gøre mere. Kig indad, Ståle. Hvor mange skud på mål havde dit hold?
Inter-fck 12:53          
Ens eget niveau .... fck manglede og mangler 4-5 af deres profiler. Er rimelig sikker på at det havde været en hel anden kamp med dem med
Free man 12:55          
Det er jo helt fair, FCM leverede en kontrolleret indsats og holdt FCC fra chancer. Sjældent det giver specielt sprudlende spil. Præcis som FCC selv gør i en del af deres kampe.

Omvendt tror jeg heller ikke mange var imponeret af FCC. Er hold der blev hældt +100 mio i sidste sommer, der har et langt større budget generelt og, ifølge ham selv, et orakel af en træner - så må FCC sgu siges at levere en skuffende indsats. Heldigvis fik oraklet tørret det af på et par navngive spillere, men sådan er det vel at være ufejlbarlig ?
Pindhunden 13:03          
FCM gør mange ting meget rigtigt. De har gode forsvarsspillere, Har et flot presspil og ret høj kvalitet over hele linjen.
Men. Jeg har svært ved at blive begejstret over holdet, og de har ingen bærende spillere eller unge stortalenter jeg vil tænde tv´et for at se. Deres offensive spillere er fine, men de mangler en Sisto, Zidan eller Fischer der kan noget ekstra. FCK har Wind og Daramy, selvom de som hold er dårligere.
somefun 13:05          
hvem er FCC?
Onsdag 15. juli
Tirsdag 14. juli