LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Solbakken om Pieros: Kulturelt clash

| Superligaen | 19 kommentarer
Se Randers-spiller få direkte rødt efter tre minutter på banen
Flyvende FCK-profil i fremragende solotur - se kassen her
FC København slider sig til sejr i Randers - se begge mål her
Kamper flegner over Sotiriou-ballade: Det kan virkelig få mit pis i kog
Spydig Ståle Solbakken med stikpille til håndbold-folket efter VM
Solbakken om Pieros: Kulturelt clash
Foto: Getty Images
Ståle Solbakken nedtoner episoden med Pieros Sotiriou i slutningen af 6-1-sejren over OB søndag.

FC København kørte søndag OB over med 6-1 i Superligaens forårspremiere, og det var en nærmest helstøbt præstation.

I slutningen af kampen var der dog lidt intern diskussion på banen, inden Robert Skov fuldførte sit hattrick på et straffespark, som Pieros Sotiriou havde skaffet og meget gerne ville sparke.

Sotiriou jublede ikke over scoringen og skulle hjælpes ned for at takke fansene efter storsejren.

- Det var ganske enkelt et kulturelt clash. Pieros havde arbejdet hårdt hele kampen. Men han vidste udmærket godt, at Robert skulle sparke.  

- Pieros så godt i træningskampene, han har trænet godt og ville gerne have det mål, siger Solbakken og nedtoner episoden:

- Det er også en forhistorie. Inden Pieros' fejloperation var han straffesparksskytte. Så blev Viktor Fischer skytte, indtil han selv blev skadet, og så kom Robert ind. Og nu er det så tæt med FCM, at der er ikke plads til gaver.

- Når det er sagt, så har Pieros aldrig misset. Han har scoret på alle sine forsøg også i Europa. For mig er det ikke nogen stor ting, siger Solbakken og understreger, at enten den udpegede skytte eller han selv bestemmer, om en anden eventuelt skal sparke.

FCK var uden profilerne Viktor Fischer og Dame N'Doye i storsejren.

- Misforstå mig ikke. Jeg vil gerne have N'Doye og Viktor med, når de er i topform. Men alle kender konceptet, og både Jonas Wind og Pieros er meget livlige, selv om de ikke få scoret.

- Og så kom 'Mo' (17-årige Mohamed Daramy, red) og viste, at han også kan danse lidt i Superligaen, siger en smilende Solbakken.

Med sejren har FCK seks point ned til forfølgerne FC Midtjylland, der mandag gæster Vendsyssel.

mikael@bold.dk
Se Tottenham - Brighton Stream live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

19 kommentarer

BlueAndWhite 21:22          
Det var bare hjernedødt.. lorte attetude
Peter Pan. 21:29          
Det kan ikke bringe mit pis i kog.
Ini 21:39          
Enig i at Pieros viste skidt attitude.
MEN er der slet ikke nogle FCK-fans, der synes Skov kunne og måske burde have vist overskud og klassen ved at give straffet videre?
KoldBagI 21:46          
Jeg synes at hvert straffe og frispark skal gå til Skov, nu når han har chancen for at slå superliga rekord endda som midtbanespiller. Det ville være vildt.
Østerbros perle 21:50          
Nej - der skal ikke tages nogle chancer eller gives nogle gaver overhovedet i år.. Det blir sindssygt tæt i år med FCM og hvert mål tæller, så bedste skytte skyder - længere er den ikke..
¯\_(?)_/¯ 21:53          
Lidt synd for Pieros at han nu bliver skurken. Han er nok vandt til noget andet på Cypern, og han var jo også tidligere førsteskytte i FCK.

Så længe der ingen skade er sket, og vi har ledere som Carlos, Boile og Bjelland der med det samme tager ansvar, så ikke det bliver Robert selv der skal stå og slås om bolden, så er det fint at der er lidt tænding synes jeg.
Ekfud 21:55          
Kan det passe at jeg er den eneste som mener det er pisse fedt at Pieros viser lidt kant og prøver alt han har lært på at tage det straffe.. Hvis han bare stod og grinede og var glad, så ville jeg tænke det var et mere negativt tegn! Han er angriber og vil score mål!! Han skal så måske acceptere det lidt hurtigere (og juble med) - men jeg ser det som et non-issue, og fuldstændigt pustet op at det skal fylde spalter i diverse medier med ord som ´vildt drama´..

I øvrigt mener jeg at Skov burde have givet det til ham.. Det er 100gange vigtigere at få alle på holdet op i omdrejninger end om skov scorer 31 eller 32 kasser i denne sæson... Og hvis et Pieros straffe mål kan få ham igang så burde Skov gi den videre.
Tirsdag 23. april