Luk

Solbakken: Ragnar sikrer vigtig konkurrence

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

Esbjerg fB - FC København
Superligaen Grundspil (14/02)
bet365 5,25 3,80 1,65
NordicBet 4,90 3,90 1,68
Oddset 5,50 3,85 1,62
YouBet 5,40 3,80 1,65

Ståle Solbakken vil sørge for at holde konkurrencen i FC København-forsvaret skarp, og det er årsagen til, at Ragnar Sigurdsson er tilbage i FCK.

FC København har søndag sikret sig Ragnar Sigurdsson på en kontrakt, der løber frem til sommer, og det er der en særlig årsag til, forklarer FCK-manager Ståle Solbakken.

- Grunden til, at vi har skrevet en aftale frem til sommer er, at vi gerne vil sikre den nødvendige konkurrence og bredde i centerforsvaret, hvor vi har været lidt sårbare antalsmæssigt, og så tager vi til sommer en snak med Ragnar om fremtiden, siger Ståle Solbakken til FCK's hjemmeside og fortsætter:

- Han fylder 34 år til sommer, men han har stadig fysikken til topfodbold, og vi glæder os til at have ham i klubben igen .

- Vi får en meget erfaren og stærk forsvarsspiller i Ragnar.

- Da han senest var i klubben, var han en markant profil for os med sin duelstyrke og vindermentalitet, og vi ved, at han virkelig brænder for at spille i København igen. Samtidig kender han vores måde at spille fodbold på, han kender klubben, og vi kender ham.

Ragnar Sigurdsson nåede i sin tidligere periode i FCK at vinde et dansk mesterskab med hovedstadsklubben.

Oplev F.C. København på hjemmebane i Telia Parken. Se kampprogrammet og mulighederne her!


Af Jonas Dalgård
Fredag 24. januar
Torsdag 23. januar