Luk

Solbakken: SL-scenarier interesserer mig ikke

| 3F Superliga | 4 kommentarer

Infoboks

FC København - Randers FC
Superligaen Grundspil (07/06)
bet365 1,40 4,75 7,00
NordicBet 1,37 4,95 8,40
Oddset 1,40 4,80 8,00
YouBet 1,40 5,20 7,75

Ståle Solbakken interesserer sig ikke det mindste for de mulige afslutninger i Superligaen, fastslår han over for TV3 Sport.

3F Superligaen er ligesom fodbolden over hele verden sat på pause, og dermed er de normale arbejdsopgaver også ændret for mange.

FC København træner fortsat i mindre grupper, men der er ingen kampe eller fællestræning, og dermed er manager Ståle Solbakkens rolle også minimeret.

- Jeg er ganske langt fra at være fodboldtræner. Jeg prøver i stedet at være en god kollega og en medarbejder, der selvfølgelig skal lede, men samtidigt prøve at være det bedst mulige menneske over for mine kollegaer.

- Jeg er mere på lige fod med de andre, og der er ikke noget klar hierarki, siger Solbakken til TV3 Sport.

Divisionsforeningen har fremlagt tre mulige scenarier for afslutningen af sæsonen, men de interesserer ikke Solbakken lige nu.

- Jeg har ikke orket at interessere mig for det, for lige nu er fodbold så fjernt fra det, vi laver, så jeg har ikke gjort mig de store tanker om det.

- Jeg kan se, man spekulerer på det ene og andet, men så længe vi er i undtagelsestilstand - både i Danmark og andre lande - bliver man ikke så meget klogere af at spørge mig, siger FCK-chefen.

FCK-truppen er tirsdag gået 20 procent ned i løn i de kommende to måneder, og Solbakken roser spillerne for at udvise solidaritet med de øvrige medarbejdere i koncernen.

F.C. København på hjemmebane. Find dit gavekort til store oplevelser her!


Af Mikael Blond
Lørdag 6. juni
Fredag 5. juni