Luk

Solbakken: Vi justerer hele tiden på stilen

| 3F Superliga | 40 kommentarer

Infoboks

Celtic - FC København
Europa League Slutspil (27/02)
bet365 1,44 4,00 8,50
NordicBet 1,48 4,45 8,15
Oddset 1,45 4,00 9,00
YouBet 1,43 4,25 8,50

FC København-manager Ståle Solbakken er åben for at justere på sin formation og spillestilen, hvis sommerens transferaktivitet lægger op til det. 

FC København vandt i sidste sæson stensikkert det danske mesterskab, snuppede pokalen og havde succes i Europa med en 4-4-2-opstilling, der kørte uden de store udsving.

Siden er der sagt farvel til Ludwig Augustinsson og Andreas Cornelius, mens også Mathias Zanka Jørgensen er på vej væk. Nye er i stedet Pierre Bengtsson, Michael Lüftner og Pieros Sotiriou, og det kan betyde ændringer i formation og stil.

- Vi justerer hele tiden og løbende på vores stil og formation. Der er en myte i de danske medier om, at vi altid har spillet den samme 4-4-2, men det er ikke rigtigt.

- I 2010/11-sæsonen spillede vi for eksempel 4-2-2-2 med Vingaard og Bolanos placeret stort set helt inde i midten. Vi har også spillet 4-1-4-1 i min tid, siger Solbakken til bold.dk.

Især afskeden med Andreas Cornelius og tilgangen af Sotiriou kan medføre en ændring, da cyprioten ikke umiddelbart har helt samme boksangriber-statur som Cornelius.

- Det skal du ikke sige. Han er en solid og kraftfuld angriber, der har spillet den rolle meget for Apoel, så det kan godt være, at han skal gøre nogle af de samme ting, siger Solbakken og tilføjer:

- Umiddelbart fortsætter vi med at spille med to angribere, som vi har gjort i de fleste kampe. Men det kan også godt være, at vi kommer til at spille mere med en oppe foran og en bagved ham. Det må se vi.

- Nu har vi tre kampe på træningslejren, hvor vi kan arbejde med tingene og se de nye spillere i aktion. Der får vi givetvis nogle svar.

FCK spiller torsdag mod Partizan på sin træningslejr i Østrig. Søndag gælder det Sturm Graz og onsdag FC Krasnodar.

mikael@bold.dk

Oplev F.C. København på hjemmebane i Telia Parken. Se kampprogrammet og mulighederne her!


Af Mikael Blond

40 kommentarer

Sykosæk 07:39          
Man ved ens spillestil er røvkedelig og monoton når man har hang til at forsvare den!
Siden tvillingerne har FCKs spillestil udelukkende været baseret på enorm fysik og lange bolde (kortvarigt afbrudt af en enkelt sæson hvor Zuma shinede). FCK er ekstremt dygtige til det de kan hvilket giver resultater! At det så er klamt at se på for fodboldelskere er en helt anden sag
Snigskytten 07:49          
Hans Backe tiden var fanme kedelig.... Jøsses....
j.fjorbak 07:49          
Sykosæk .... du er da vist ikke fck-fan med din udtalelse der. Det er helt ok ... Os der er FCK-fans ser rigtig mange gyldne øjeblikke på banen, men det er klogt at huske at Fck ikke er Barcelona eller Real Madrid. Ståle får uden tvivl det absolut bedste ud af de spillere som der er til rådighed.
sortkat 07:57          
Heldigvis er der mange måder man kan vinde en fodboldkamp på @sykosæk
Og hvordan mener en fodboldelsker som dig, at fodbold skal spilles?
Casual_Kid_Kjøbenhavn 08:13          
@sykokæk: "en sæson hvor Zuma shinede"
Lülz
Slettet(530944192609) 08:29          
@Sykosæk
Du er en af årsagerne til, at jeg kunne skamme mig over, at vi begge er BIF-fans.
Din udtalelse skriger til himlen af dumhed, desværre. Forstår ikke, at du har brug for at udstille dig selv på den måde?
Hvis dit indlæg er et kluntet forsøg på at provokere FCK-fans, falder du helt igennem. De griner af dig i stedet.
wulffen 08:49          
Sv: Solbakken: Vi justerer hele tiden på stilen

Man ved ens spillestil er røvkedelig og monoton når man har hang til at forsvare den!
Siden tvillingerne har FCKs spillestil udelukkende været baseret på enorm fysik og lange bolde (kortvarigt afbrudt af en enkelt sæson hvor Zuma shinede). FCK er ekstremt dygtige til det de kan hvilket giver resultater! At det så er klamt at se på for fodboldelskere er en helt anden sag

Åh gud hahaahaha
Mandag 24. februar