Luk

Solbakken vil ikke fortsætte salget af profiler

| 3F Superliga | 19 kommentarer

Infoboks

FC København - Esbjerg fB
Superligaen Grundspil (20/10)
bet365 1,36 5,25 8,50
NordicBet 1,33 5,30 8,65
Oddset 1,37 5,00 8,65

FCK forventer et overskud i fodboldforretningen i 2019, men sådan kommer det ikke til at fortsætte de næste år, siger Ståle Solbakken til Ekstra Bladet.

FC København har siden mesterskabet i sidste sæson skiftet ud på en lang række pladser, og mange profiler fra sidste sæson er rykket til finere adresser og større ligaer - blandt andre Denis Vavro, Peter Ankersen og Robert Skov.

Med salgene forventer FCK da også et overskud for 2019, men det kommer ikke til at være tilfældet i de kommende år.

For Ståle Solbakken vil forsøge at holde på nogle af holdets profiler for at bygge et slagkraftigt hold. Det siger han til Ekstra Bladet ifølge tipsbladet.dk.

- Vi har investeret rigtig meget i truppen til nu og i fremtiden. Men nu må vi forberede os på enkelt år, hvor vi taber på fodboldforretningen. Så kan vi igen på et senere tidspunkt tjene store summer, siger han og fortsætter.

- Vi kan simpelthen ikke blive ved med at levere store salg, når vi også har store sportslige målsætninger at opfylde. Det er meget vanskeligt at spille et nyt hold sammen så tit, som det faktisk sker.

FCK's forventede overskud i 2019 ligger mellem 60 og 75 millioner kroner.

Oplev F.C. København på hjemmebane i Telia Parken. Se kampprogrammet og mulighederne her!


Af Jonas Dalgård

19 kommentarer

MadsLeb 09:36          
Meget positivt for fodbolddelen. Det er efterhånden mange år siden at Parken har investeret noget i fodbolddelen, faktisk er pengene gået den anden vej.

Der er mange der synes at FCK er for langt foran resten af ligaen økonomisk, men får vi de her investeringer, så vil den økonomiske afstand blive (en del) større end den allerede er.


EDIT: Når regnskabsåret 2019 slutter, så har FCK de seneste 3 regnskabsår (2017-2018-2019), sendt over 100 mio. kr. ud af klubben og over i Parken.
DJ89 09:39          
Det er vel i større eller mindre grad det samme for alle Superliga klubber.
BedreEndBeckmann 09:41          
Man kan kun klappe af deres arbejde i Frederiksbergklubben... En enormt velsmurt maskine, som generer overskud, selv i de vanskeligste sæsoner ...
1fckfan 09:55          
Det er en fed udmelding.! Tror vi er mange der havde høje forventninger til denne sæson, men en kombination af mange store salg/skader samt superligaens bedste spiller ikke har leveret på et acceptabelt niveau gør at forventingerne til denne sæson er blevet skruet gevaldigt ned. Personligt frygter jeg selv for mesterskabet, hvilket jeg ingenlunde var bekymret for for 3 mdr siden.

At vi nu skruger mere op for forventningerne og har planer om at holde på vores største profiler endnu længere tror jeg kommer til at betyde at vi kommer til at få de resultater i chl som vi har sukket efter og drømt om (chl kvartfinale)
Sir Alex F 10:00          
Gad vide hvordan den melding modtages hos de spillere (eller deres agenter), som helt sikkert er blevet fremlagt en plan ved kontraktindgåelserne for hvornår de skulle skydes videre. Spillere som Varela, Bartolec, Nelsson, Biel, Stage, Santos.
MadsLeb 10:06          
@Sir Alex
Gad vide hvordan den melding modtages hos de spillere (eller deres agenter), som helt sikkert er blevet fremlagt en plan ved kontraktindgåelserne for hvornår de skulle skydes videre. Spillere som Varela, Bartolec, Nelsson, Biel, Stage, Santos.
Den tror jeg de tager helt fint - FCK kommer umiddelbart fortsat til at overholde de karriereplaner og løfter de har givet spillerne.

Problemet de sidste par år har været, at man har solgt profilerne før det var planlagt. :-)
Zinras 10:09          
Nu skal jeg ikke gøre mig for klog på hvem der har kontrakter hvor længe i en klub jeg ikke følger, men mon ikke man som fodboldspiller er klar over at en kontrakt er bindende?

Ståle siger jo ikke at de skal blive der i de næste 5 år, men at de måske lige skal tage en sæson mere. Sådan noget plejer jo også at give kompensation i form af kontraktforlængelser (altså mere i løn), at man bliver garanteret flere kampe osv. som derigennem øger eksponeringen og værdien.
Fredag 18. oktober
Torsdag 17. oktober