Luk

Soler-hattrick da Valencia bankede Real Madrid

| La Liga | 39 kommentarer

Infoboks

Valencia - Real Madrid 4-1
La Liga
23' 0-1 Karim Benzema
35' 1-1 Carlos Soler
43' 2-1 Raphaël Varane
54' 3-1 Carlos Soler
63' 4-1 Carlos Soler

Carlos Soler blev den helt store helt for Valencia, da han på tre straffespark scorede et hattrick, der grundlagde 4-1-sejren hjemme over Real Madrid. Daniel Wass spillede hele kampen for Valencia.

Real Madrid var søndag taget til Valencia, hvor de med en sejr kunne spille sig et point fra Real Sociedad på førstepladsen.

Valencia skulle i den anden ende af tabellen bruge de tre point til at skabe et større hul end de to point, som de havde ned til nedrykningspladserne inden kampen.

Det var Real Madrid, der så ud til at lykkes med deres mission, da Karim Benzema fra kanten af feltet bragede bolden op i det modsatte hjørne efter 23 minutter.

Syv minutter efter jublede Valencia forgæves, da Yunus Mesahs mål blev annulleret, da han på riposten fra Carlos Solers brændte straffespark var gået for langt ind i feltet ved sparket.

Dommeren besluttede efter flere minutters VAR-tjek, at målet skulle annulleres, og straffesparket skulle tages om, hvorefter Carlos Soler scorede sikkert, selvom Thibaut Courtois kastede sig til den rigtige sidde.

Tre minutter før tid blev håbet om de tre point for Real Madrid formindsket, da Raphael Varane sendte bolden i eget net på en fejlclearing tæt inde ved stregen.

I anden halvleg fik Carlos Soler igen chancen fra ellevemeterpletten efter 54 minutter, og endnu engang scorede han sikkert, selvom Thibaut Courtois igen valgte den rigtige sidde.

Ni minutter senere boksede Sergio Ramos til bolden i feltet, og så fik Carlos Soler igen chancen fra pletten. Skuddet sad hårdt nede i højre hjørne, og nok engang kunne en forudseende Thibaut Courtois ikke nå bolden.

Det blev ikke til flere straffespark eller mål for hverken Valencia eller Real Madrid, og så kunne hjemmeholdet gå fra banen med en 4-1-sejr over de forsvarende spanske mestre.


Af Lasse Rene

39 kommentarer

Sims91 22:59          
Utroligt.... Uanset hvor ringe og hvor langt væk Valencia er, så kan man altid regne med at de er klar til at levere en præstation mod Real Madrid på Mestella. En skændsel af en præstation.
DanielChristoffersen90 23:00          
Virkelig en underlig fornemmelse man sidder med ovenpå den her kamp. 4-1 lyder jo som om Madrid blev udspillet, men det er jo slet ikke tilfældet, men vanvittigt med alle de straffespark, dog desværre korrekte - udover den på Marcelo, den syntes jeg ikke burde være dømt.

Udover det skal man selvfølgelig kunne score mere end det ene mål det bliver til, og Madrid spiller på ingen måder nogen god kamp. Og så skal Varane simpelthen kunne cleare den bold han sender i eget net, skidt skidt skidt.
Slettet(012003201112) 23:01          
Man kan vel snart ikke forsvare Zidane mere som træner for R. Madrid?
A7X4ever 23:01          
Sikke dog et fantastisk resultat. Det var første af i alt syv svære kampe for Real Madrid, lad os se hvordan det hele ser ud efter de kommende seks.

Kan ikke mindes en kamp hvor Real nogensinde har fået tre straffe imod sig. Alle var dog klokkeklare og uden VAR idag ville Valencia være blevet snydt for minimum et mål.

Dog bør reglerne laves om så det angribene hold straffes og ikke får omspark hvis de løber ind i feltet inden der bliver sparket.
OB.CF 23:01          
Hvor er det dog forfærdelig pinligt af Real, at de ikke kan slå et Valencia-hold som har solgt over 6 stamspillere uden at hente en eneste forstækning.

Tak for 3 point!
ligaes 23:02          
Frygteligt kamp.

VAR viser sit værd i denne kamp. Ingen forkerte kendelser, selvom alle gik Valencias vej.

Det her Real er med afstand det dårligste de sidste 20 år - Forfærdeligt at se på.
matias04 23:03          
Hvis VAR fortsætter på denne her måde, så skrot det med det samme. Det er ubærligt at skal ødelægge fodbold. Man bliver træt indeni.
Søndag 17. januar