Luk

Luk

Solgt Høgh: Hobro har altid plads i mit hjerte

| 3F Superliga | 3 kommentarer

Infoboks

HB Køge - Hobro
1. division nedrykningsspil (28/05)
Oddset 2,25 3,45 3,00
bwin 2,30 3,50 2,75
bet365 2,37 3,50 2,90

Fredag skiftede Kasper Høgh Hobro ud med AaB, og det er med blandede følelser for den 21-årige angriber, der har nydt sin tid i Hobro.

Det blev kun til en halv sæson for angriberen Kasper Høgh i Nord Bet liga-klbuben Hobro.

Fredag kom det nemlig frem, at den 21-årige angriber fremover skal tørne ud for Superliga-klubben AaB, med hvem han har skrevet kontrakt indtil juni 2026.

Det blev selvom altså kun blev til en lynvisit for Høgh i Hobro, men han lutter gode ting at sige om klubben, som han siger farvel til i en pressemeddelelse.

- Jeg har været enormt glad for at have spillet for Hobro IK, der altid vil have en plads i mit hjerte. En klub, der fra dag ét har vist mig stor tillid, tiltro samt været med til at udvikle mig som spiller.

- Selvom det blev et kort ophold, har det været enormt givende for mig og jeg skylder alle i og omkring Hobro IK en stor tak for at været medvirkende til, at jeg for alvor har fået sparket gang i min karriere. Jeg kommer til at savne klubben og vil heppe alt hvad jeg kan på gutterne i den kommende halvsæson og årene frem, slutter Høgh til Hobros pressemeddelelse.

Høgh nåede at spille 12 kampe for Hobro IK, hvilket kastede fire scoringer af sig.


Af Peder Carlsen
Fredag 27. maj