LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Solide Inter holdt trit med konkurrenterne

| Serie A | 0 kommentarer
Highlights: Frosinone - Inter (Serie A)
Highlights: Inter - Roma (Serie A)
Highlights: Cagliari - Frosinone (Serie A)
Highlights: Fiorentina - Frosinone (Serie A)
Highlights: Frosinone - Parma (Serie A)
Solide Inter holdt trit med konkurrenterne
Foto: Getty Images

Infoboks

Frosinone - Inter 1-3
Serie A
19' 0-1 Radja Nainggolan
37' 0-2 Ivan Perisic
61' 1-2 Francesco Cassata
90' 1-3 Matias Vecino
Inter besejrede Frosinone 3-1, da de to hold stod over for hinanden i Serie A søndag aften.

AC Milan, Napoli og Roma havde alle vundet tidligere i Serie A-runden, da Inter søndag aften gik på banen til udekampen mod Frosinone.

Her skulle de forsøge at gøre konkurrenterne kunsten efter og snuppe alle tre point mod værterne, der havde hårdt brug for point i den anden ende af tabellen.

Før opgøret havde Frosinone hele otte point op til den rigtige side af stregen, og ethvert point ville derfor lune gevaldigt for bundklubben. De kom dog skidt fra start.

Inter satte sig med det samme på opgøret, og efter 19 minutter kom de også foran. Danilo D'Ambrosio sendte et præcist indlæg lige i panden på Radja Nainggolan, som pandede føringsmålet i kassen.

Små ti minutter før pausen blev det også til 2-0. Milan Skriniar blev hevet ned under et hjørnespark, og Ivan Perisic sendte køligt det efterfølgende straffespark i kassen.

Den stilling holdt til pausen, men et kvarter inde i anden halvleg kom der for alvor spænding tilbage i opgøret, selv om Inter havde siddet på det meste.

En time var der spillet, da en bold endte hos Francesco Cassata på kanten af feltet. Han trykkede af, og selv om Samir Handanovic fik hånden på, kunne han ikke holde bolden ude af Inter-målet. 1-2.

Inter-cheftræneren havde igen fundet plads til Mauro Icardi i startopstillingen, efter han senest gjorde comeback efter længere tids drama. Den argentinske angriber formåede dog ikke at finde netmaskerne søndag aften.

Fem minutter før tid havde Icardi ellers en pæn mulighed, da bolden efter noget klumpspil endte hos ham. Han forsøgte at chippe den over den fremadstormende målmand, som dog snuppede forsøget.

Kort efter var argentineren igen på spil, da et hårdt indlæg blev sendt lige i panden på ham. Fra en position tæt under mål kunne han dog ikke dæmpe indlægget nok, og han headede derfor over kassen.

Kort før tid blev det 3-1, da Inter slog kontra mod det satsende hjemmehold. Matias Vecino havde sidste fod på bolden efter oplæg af en uselvisk Icardi.

Ingen af de to hold formåede at score yderligere, og dermed sluttede det hele med en 3-1-sejr til Inter. Klubben har nu syv point op til Napoli på andenpladsen, mens Frosinone fortsat har otte point til redning.Af Jonas Sand

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Mandag 22. april