Luk

Solskjær bekræfter: Maguire ude et par uger

| Champions League | 4 kommentarer

Infoboks

Villarreal - Osasuna
La Liga (17/10)
Oddset 1,62 3,85 5,50
bet365 1,57 4,00 6,00

Ole Gunnar Solskjær meddeler forud for Champions League-opgøret mod Villareal, at Harry Maguire er ude de næste par uger.

Manchester United led i weekenden et smerteligt nederlag på Old Trafford i Premier League, da Aston Villa var forbi og ødelægge den gode stemning i klubben.

Nederlaget var dog ikke den eneste dårlige nyhed for United på kampdagen, for undervejs måtte både Luke Shaw og Harry Maguire forlade banen med skader.

Onsdag spiller de røde djævle så igen på Old Trafford – denne gang i Champions League-gruppespillet mod Villareal, hvor man skal revanchere en frygtelig start i første runde ude mod Young Boys fra Schweiz, som slog United 2-1.

Forud for opgøret har manager Ole Gunnar Solskjær imidlertid dårlige nyheder om de udgåede spillere, hvad angår særligt Maguire.

- Harry er mere eller mindre sikkert ude, og det ser ikke godt ud. Det er Harrys læg, og det tager måske et par uger, forklarer Solskjær, der har lidt lysere udsigter at berette om for sin venstreback Shaw, som dog er tvivlsom til kampen mod Villareal.

- Luke giver vi måske en chance, men han trænede ikke med os her til morgen. Så måske er han i bedste tilfælde med på bænken.

Udover Maguire og Shaw er Aaron Wan-Bissaka også i karantæne efter sit røde kort mod Young Boys, så Solskjær kommer til at skulle skifte en del ud nede i sin bagkæde.

- Der er nødt til at blive blandet lidt rundt, men det er derfor, at vi har en stor trup med gode spillere, og jeg er sikker på, at vi får en god præstation af hvem end, der så spiller, vurderer Solskjær.

I United ønsker man foruden den dårlige start på Champions League-gruppespillet nok også at revanchere sidste sæsons Europa League-finale mod netop Villareal, som bekendt vandt over englænderne i straffesparkskonkurrence.

Kampen spilles på Uniteds bane klokken 21.00 onsdag.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Søndag 17. oktober
Lørdag 16. oktober