Luk

Solskjær: Chelsea-keeper var kampens spiller

| Premier League | 7 kommentarer

Infoboks

Manchester United - Chelsea 0-0
Premier League

Manchester United-træner Ole Gunnar Solskjær mener, at Chelsea-keeper Edouard Mendy var kampens spiller med to store redninger.

Manchester United spillede lørdag 0-0 med Chelsea i Premier League, og det kan Chelsea ifølge United-træner Ole Gunnar Solskjær takke deres målmand for.

Det sagde han til klubbens Twitter-profil efter kampen.

- Deres målmand var kampens spiller. Han har to fantastiske redninger på Rashfords afslutninger. Jeg stod i den perfekte vinkel på den sidste, og det var en fremragende redning, og i første halvleg laver han en god fodparade, siger han og uddyber om kampen:

- Det var en lige kamp. Vi startede langsomt, men efter 20-25 minutter tog vi over og lagde pres på dem. Hvis fansene havde været med os i dag, tror jeg, at vi havde taget sejren, for vi manglede lige det sidste.

Manchester United skal i kamp igen på onsdag, hvor RB Leipzig kommer på besøg i Champions League. 


Af Jonas Nielsen

7 kommentarer

United74 22:03          
Det kan godt være der lige manglede det sidste - men det tager jeg til hver en tid fremfor sidste hjemmekamp hvor alting manglede. Uafgjort OK for begge hold.
Poboy 23:00          
Jeg mener bestemt ikke uafgjort var ok for os(united). Efterhånden som årene er gået efter Ferguson, er vi begyndt at se middelmådighed som succes. Både som fans, men det virker ofte også til at være tilfældet hos spillerne.

Chelsea var på ingen måde skræmmende i dag. Vi spiller hjemme - godt nok uden fans - men skal selvfølgelig slå Chelsea. Det må være succes kriteriet. Uafgjort er ikke godt nok, med mindre vi har samme målsætning for sæsonen som Burnley, sheffield united, Newcastle etc. Ikke for at tale disse klubber ned, men ambitionerne skal simpelthen være større hos United og fans, end at se dette resultat som en succes.

Jeg mener både spillere og træner svigter i dag. OGS har en tendens til at favorisere ´alten kammeraten´, og spillerne kunne godt have givet 10 procent mere i dag, hvilket imo ville have givet os en sejr.
TheUnitedWay 23:03          
Enig Poboy.
Fali 00:22          
Ole Lukøje skyder altid skylden væk fra sig selv....
Debattøren88 01:32          
Ja måske for Chelsea , mens VAR (Eller manglende) Var det for United. IGEN. At der ikke bliver givet straffespark i den situation er fuldstændig grotesk. Så måske mægtige united skal være glade for det ene point.
No-Superman 10:03          
Røg Juve ikke ud af serie A for bestikkelse af dommer?

hvad er straffen for det i PL? for med den hjælp Man Utd indtil nu har fået i sæsonen begynder man da at hælde den vej, tror snart kun det er Utd fans der ikke kan se at der er noget helt galt i VAR rummet, kan være at Howard Webb er ansvarlig der :D
KPinchy 10:47          
Kom dummere med dine konspirationsteorier.
Det er simpelthen så trættende. Jer, der mener at VAR favoriserer United, ville være en del mere troværdige, hvis I bare engang imellem også påpegede når det ikke blev dømt til Uniteds fordel.
Mandag 30. november