Luk

Solskjær efter 0-5: Det her er mit lavpunkt

| Premier League | 34 kommentarer

Infoboks

Manchester United - Liverpool 0-5
Premier League
5' 0-1 Naby Keita
13' 0-2 Diogo Jota
38' 0-3 Mohamed Salah
45' 0-4 Mohamed Salah
50' 0-5 Mohamed Salah
60' 0-5 Paul Pogba

Ole Gunnar Solskjær kalder søndagens afklapsning mod Liverpool sit lavpunkt. Den norske manager tager ansvaret på sig, og han tror stadig, at han kan rykke Manchester United.

Da Manchester United søndag tog imod ærkerivalerne fra Liverpool, endte det med en historisk ydmygelse, hvor hjemmeholdet var bagud med 0-4 ved halvleg.

Kampen endte 5-0 til Liverpool, og United-manager Ole Gunnar Solskjær kalder det, ifølge BBC, den værste følelse.

- Det er den værste følelse. Følelsen af at vi bevæger os mod, der hvor vi vil være, har været der. De sidste par uger har vi ramt en mur.

- Vi har lukket for mange lette mål ind. Det er en bekymring. Det her er mit lavpunkt. Jeg påtager mig ansvaret, det er mit i dag.

Nordmanden kan se ind i nogle svære kampe i de kommende uger, hvilket, ifølge ham selv, kræver det rette mindset.

- Jeg tror på mig selv, og jeg er kommet tæt på der, hvor vi vil hen i klubben. Resultaterne har ikke været gode på det seneste. Ingen tvivl.

- Næste uge er det Tottenham ude. Derefter er det Atalanta og så Manchester City. Vi bliver nødt til at gå ind til de kampe med det rigtige mindset.

Med dagens nederlag ligger Manchester United på syvendepladsen i Premier League med 14 point. Liverpool ligger derimod nummer to med ét point op til Chelsea på førstepladsen, der har 22 point.


Af Tobias Bladt Haarder
Fredag 3. december
Torsdag 2. december