Luk

Solskjær efter exit: Klart straffe til Lingard

| Carabao Cup | 25 kommentarer

Infoboks

Manchester United - West Ham 0-1
Carabao Cup
9' 0-1 Manuel Lanzini

Ole Gunnar Solskjær mener, at Manchester United blev snydt for et klart straffespark i onsdagens Carabao Cup-exit.

På et tidligt mål af Manuel Lanzini vandt West Ham onsdag aften 1-0 på Old Trafford og sendte således Manchester United ud af den engelske ligacup.

Trods nederlaget er Ole Gunnar Solskjær langt hen ad vejen tilfreds med indsatsen, men han savnede marginaler – inklusiv en straffesparkskendelse.

- 27 skud viser, at alle forsøgte. Jeg kan ikke beklage mig over attituden på nogen måde. En lille smule held kunne være gået vores vej, og vi kunne have haft lidt mere kvalitet. Måske var der en beslutning her og der, som vi ikke ser ud til at få i øjeblikket.

- Det var et klart straffespark til Jesse Lingard igen. Mark Noble faldt og trak ham ned, men man kan ikke dvæle for meget ved det, siger Solskjær ifølge Manchester Evening News.

United kan nu rette fokus mod lørdagens hjemmekamp mod Aston Villa i Premier League.


Af Martin Schmidt

24 kommentarer

Slettet(031552210510) 07:03          
Man kan godt høre på nordmanden at han har været vant til billige straffespark. Nu er brokken over manglende straffespark det eneste der kommer ud af munden på ham. Heldigvis ser det ud til at dommere og VAR har lært ikke at hoppe på deres hurtige fødder som falder let i feltet.
TheInvincibleGnu 07:09          
De bruger først VAR i Carabao cuppen i semifinalen/finale, men det var uden tvivl et straffe havde det været dømt. Der skal simpelthen mere til at vælte en voksen mand, her medregnet Lingard.
Crap_Bag 07:20          
Lindegaard har kun 3 ud af 5 i balance i FM, så et straffe kunne man vel godt have forsvaret..
united1977 07:25          
Lindegaard er ved at være en aldrende herre så klart balanceevnen ikke er så god mere!!:-)
united1977 07:28          
Og Plastikfan, du er vist stadig lidt mavesur over Fuckernes nederlag i går øv bøv.
Mrbertelsen 07:35          
Det er lidt grinagtigt først at skrive Lindegaard(tidligere United målmand) når man tydeligvis mener Lingard, for derefter at kalde andre for plastikfan(ved godt det er et brugernavnet)...
Søndag 24. oktober