Luk

Solskjær hylder Mata: Uvurderlig for truppen

| Premier League | 10 kommentarer
'He was a freak. An unbelieveable goalkeeper' - se den smukke hyldest til Peter Schmeichel
28 mål i 45 kampe: Se målkavalkade fra Zlatan Ibrahimovics tid i Manchester United
Schmeichels rivalisering med Arsenal-stjerne: 'Vi hadede hinanden'
'Premier League er en stor test for mig, men jeg er klar' - se det første interview med Daniel James
Factfile: Mød Manchester Uniteds nye walisiske wing
Solskjær hylder Mata: Uvurderlig for truppen
Foto: Getty Images

Infoboks

Tottenham - Manchester United
Champions Cup (25/07)
bet365 2,55 3,40 2,62
NordicBet 2,50 3,45 2,65
Oddset 2,40 3,35 2,60

Se Superliga, Europa League og landsholdet

Live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement

Juan Mata har enorm betydning for Manchester United-truppen med sin erfaring og stærke mentalitet, siger manager Ole Gunnar Solskjær efter forlængelsen.

Juan Mata har forlænget sin aftale med Manchester United, og det er manager Ole Gunnar Solskjær ovenud lykkelig for.

Manageren mener, at 31-årige Mata er uvurderlig for truppen med sin erfaring og mentalitet.

- Juan er den ultimative professionelle fodboldspiller og én af de mest intelligente spillere, jeg har arbejdet sammen med. Han er et fantastisk eksempel for vores unge spillere med sin tilgang, siger Solskjær til klubbens hjemmeside.

- Han forstår, hvad det betyder at være en Manchester United-spiller, og han omfavner alt omkring denne store klub.

- Udover det, han bidrager med på banen, ved jeg, at Juans erfaring vil hjælpe vores fantastiske unge spillere til at forløse deres potentiale i de kommende sæsoner.

- Jeg er meget glad for, at han har underskrevet en ny kontrakt, for jeg ved, han hans talent og mentalitet er uvurderlig for vores trup, siger Solskjær.

Juan Matas nye kontrakt løber frem til 2021, og der er option på et år mere i aftalen.

Se Superliga, Europa League og landsholdet Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Sara Margren

10 kommentarer

markdk 18:50          
Uvurderlig ligefrem??

Mata har underpræsteret i 2 sæsoner

Hvis ikke United trækker nogle store kaniner op af hatten i dette transfer vindue så snakker vi ikke top 4 næste sæson...så snakker vi øverste halvdel/nedderste halvdel.

United ligger i ruiner og er lysår væk fra Liverpool og City..omklædningsrummet er fyldt med spillere, der går mere op i deres Instagramprofiler end i at performe for klubben

Hold da kæft, hvor ville dengser som Pogba, Lingard og Lukaku have fået en brat opvågning, hvis de skulle ind i omklædningsrummet efter at have tabt hjemme til nedrykkede Cardiff på Old Trafford på sidste dag i sæsonen og møde Roy Keane, Schmeichel, Robson, Vidic, Ferdinand, Bruce, Cantona osv.

Der er ikke en eneste leder på det hold og det har der ikke været siden Fergie skred

Ud af United´s start 11´er så vil kun De Gea komme på holdet hos Liverpool, City, Chelsea og Spurs...og for at være ærlig så skal De Gea have en god dag for at komme det...SÅ langt væk fra mesterskabet er United lige nu

Og så forlænger man med en klovn som Mata, der er "uvurderlig"?

Klubben var lige så tæt på nedrykning som på mesterskabet pointmæssigt i sidste sæson..og så tror man, at Mata, Jones, Rojo, Lingard, Darmian, Smalling, Young og Matic er vejen frem og at de næste sæson lige æder 32 point på City?

United er SÅ meget på knæ, at det vil tage 4-5 transfervinduer med tung investering før de kan kæmpe med om mesterskabet

Kald mig gerne idiot eller sort-seer....jeg tror jeg får ret

Solskjær er oppe imod både Ed Woodward og ejerne Glazers...og der vil kun være én vinder og det er ikke Solskjær...han får en kort karriere som United manager, hvis ejerne mener, at han skal arbejde med det lort han har til rådighed
Jiggs 19:17          
Så går jeg for idioT
Graceland 19:53          
markdk@

Jeg vælger idiot...
Mrbertelsen 20:11          
Markdk

United sammenligner ikke sig selv med Liverpool og city pt...

Du aner ikke så meget om spillerne, skyder lidt i blinde.. rammer tæt på med manglen på ledere i truppen, men ellers er det vidst tættere på fri fantasi end realitet...
Poboy 21:44          
Som United fan kan jeg kun se dette som tragikomisk - jo jo - Mata er da bund sympatisk - men det er ikke voldsom ambitiøst at forlænge med en spiller der kun performer lejlighedsvist, i hver fjerde kamp han spiller.

Hvad der er endnu mere tragikomisk er, at klubben indenfor kort tid, har forlænget med Smalling, Jones og Young samt påtænker at give Lingard en forbedret kontrakt inden længe.

Derudover har man ikke fået ordnet situationen omkring De Gea, og man står nu rigtig dårligt i den henseende.

Man har en Pogba, der hvert andet øjeblik render rundt med hovedet i Madrid, og performer derefter - og som gerne vil væk. Han burde komme væk, da han uden tvivl skaber en masse uro i klubben - der havde Mourinho ret. Woodward har dog brug for ham, da han er en guldgrube for klubbens markedsførings aktiviteter

Man har en Lukaku der gerne vil væk.

Man har en Sanchez der ikke har leveret noget som helst, og løber rundt på en løn, der har smadret lønstrukturen i klubben, hvilket man lider under i øjeblikket, da alle nu vil have en højere løn.(-ikke Sanchez skyld - Woodward igen....)

Man har Rashford, der også kun har et år tilbage af den nuværende kontrakt samt Martial, der konstant virker som om han løber rundt i en kæmpe hashtåge på banen.

United har siden Ferguson stoppede, hovedløst brugt omkring 700 mill. pund - og vi er kun gået tilbage.

Klubben har sportsligt ingen retning, intet mål og intet lederskab - Solskjær kan kun fejle under disse forhold. Den hovedansvarlige er Woodward, der kun ser på den næste sponsoraftale...men de vil også begynde at forsvinde i takt med det sportslige forfald.

Woodward vil selv vartage det sportslige, og nægter at afgive magt på den front. Dette kan tydeligt ses ud fra den såkaldte jagt på en sports/teknisk direktør - den er kun proforma. Woody vil helst kun ansætte tidligere United folk...folk han kan styre...men foreløbigt er endnu ingen ansat!

Woodward varetager nu endnu et transfervindue, og det tegner allerede til at blive en katastrofe, men det bekymrer ikke Woody. Som han sagde sidste år: ´De sportslige resultater påvirker ikke længere den forretningsmæssige side af klubben´. Det vil det nok inden for kort tid. Igen det bekymrer ikke Woody, for han er Glazers mand, og alt tyder på de forsøger at malke klubben, inden den ryger til salg om nogle få år. Det vil være en klub i totalt forfald.

Nedenstående er klippet fra fansitet therepublikofmancunia, og er et godt skrevet tragikomisk indlæg set med United øjne. Som anti United er det nok bare morsomt...
Man United v Peterborough
Championship Sat 12 September 2026

In their 4th season in the championship since relegation United face Peterborough at Netflix Stadium in Stretford otherwise known as the Theatre of Streams.

A 38 year old Juan Mata captains the side and is expected to line up as usual wide on the right. Resident shandy drinker Anthony Martial is unavailable for this encounter as he attends the birth of his 12th child. Up front Marcus Rashford leads the line. The former England striker looking to get his first goals of the season after drawing 7 blanks to date.

Matic and McTominay make up a rather defensive midfield midfield pairing with both hoping to get into double figures for the season for forward passes. Lingard adopts the attacking midfield role for a side wearing a strip he himself designed. The shirt with incorporated hood, overpriced jogging pants and white trainers giving United a sartorial edge over their rivals.

Between the sticks DDG who had been touted to move back to Madrid in the summer makes his 600th appearance for the club.

At the back Marcus Rojo only recognisable because of the name on his hoody due to his penchant for body art makes his third straight appearance for only the second time since he joined the club. Lining up beside him at CB is Phil Jones back after almost 3 seasons out with injury.

Ashley Young after recently extending his contract at United makes his 300th consecutive appearance at left back. Wan Bissaka, United´s 100M signing back in 2019 plays right back after a summer of torment when his transfer request, his 7th in 7 seasons was rejected again by the club.

On the bench is player/coach Ole Gunnar Solksjaer, Sergio Romero looking for his first appearance in 4 seasons, Diego Dalot, promising youngster Andreas Perreira, Chris ´Mike´ Smalling and Luke Shaw making his return having participated in the TV series My 600lb life over the off season.

In a crazy world where it seems that you never know what will happen next, it´s good to know that some things will never change.
Poboy 21:50          
@markdk

God skrevet og kan kun være enig.

@mrBertelsen

Ved godt du er United fan, men jeg er mener @markdk rammer ret præcist på alle parametre. Det er svært at argumentere mod noget af det han siger - specielt hvis man følger tæt med i de ting der sker, og i sær de ting der ikke sker i klubben.

Men jeg synes da du skulle uddybe hvad der er fri fantasi i det han skriver!? Alle påstandene er vel ret sandsynlige.

Vi er langt fra Liverpool og City - tabellen lyver ikke. Hvilket også vil sige vi var lige så tæt på nedrykning som på mesterskabet i sidste sæson.

Det er sandsynligt vi næppe kommer i top 4 næste sæson, med mindre vi får et stærkt transfervindue som @markdk skriver, og OGS får det til at fungere.

Indstillingen på banen mod Cardiff var aldrig blevet accepteret, havde de spillere været med som @markdk nævner...det ved du også.

Ingen United spillere i den form som de viste i de sidste mange kampe, var selvskrevet i startopstillingen hos top 4, og da slet ikke hos Liverpool og City. Det er også svært at argumentere i mod.

At det kan tage 4-5 transfervinduer, vel og mærke gode transfervinduer før United kan være med igen, er også mere end sandsynligt. Vi skal være bedre end nuværende top 4 i den periode. Hvad er det lige der peger på vi er i stand til det, med den nuværende styring af klubben?

Som sagt - meget valide pointer af @markdk

Det er svært at se United som seriøs udfordrer til noget som helst de næste mange år, med den nuværende strategi, ejerskab og ledelse.
Graceland 08:29          
Ved godt du er United fan, men jeg er mener @markdk rammer ret præcist på alle parametre. Det er svært at argumentere mod noget af det han siger - specielt hvis man følger tæt med i de ting der sker, og i sær de ting der ikke sker i klubben.
Det er lidt sjovt du nævner det her for hvis man netop følger bare en lille smule med i hvad der sker i og omkring klubben, så ville man også vide lidt om, hvad der er gang i. Ved godt at mange United fans helst ser en masse store navne så hurtigt som muligt og så tror at det kan gøre det, men det er jo netop den lappeløsning vi har set de sidste år, som ikke har virket, dog vil vi med stor sandsynlighed få et par etablerede navne at se alligevel, men man kan jo ikke bare erstatte en hel trup i et hug.
De ting som dig og markdk skriver her, er jo blot en negativ opremsning af ting vi alle ved i forvejen, klubben har forlængst meldt ud at det kommer til at tage nogle sæsoner.
Hvis man ikke kan se et formål med at forlænge med en kulturbærer og erfaren spiller som f.eks Mata midt i en genopbygningsfase, hvor man henter nye unge spillere ind, så forstår man jo ingenting.
Mandag 22. juli