Luk

Solskjær: Klubben ved hvem jeg vil have

| Premier League | 6 kommentarer

Infoboks

Manchester United - Arsenal
Premier League (01/11)
Oddset 2,05 3,65 3,45
bet365 2,10 3,50 3,50

Ole Gunnar Solskjær understreger, at Manchester United arbejder hårdt på at tilføje nye spillere til truppen og manageren har været klar om sine ønsker.

Manchester United har over sommeren ikke været synderligt aktive i transfervinduet, hvor Donny van de Beek er eneste indkøb, mens man har fået målmand Dean Henderson tilbage fra udlån.

Manager Ole Gunnar Solskjær har da også flere ønsker til sin trup, og han har gjort det klart over for klubben, hvem han gerne ser. 

Men det er ikke så nemt at hente spillere, fortæller Solskjær, der understreger, at klubben arbejder hårdt på at sikre nye spillere.

- Vi ser på en lille pulje af spillere, der kan tilføre kvalitet til vores hold, og lad os så se, hvad vi kan gøre. Klubben arbejder hårdt på det, siger han og fortsætter ifølge Sky Sports:

- Når vi sætter os og diskuterer tingene, så sker det ikke altid, som vi planlægger. Livet er ikke en lige linje, nogle gange sker der ting, og jeg har altid sat, at jeg er glad for at arbejde med disse spillere.

- Der er stadig nogle uger tilabge af transfervinudet, og det sker måske, vi får nogen ind. Jeg har arbejdet med klubben, og de ved, hvad jeg føler truppen og holdet har brug for.

United har sendt Alexis Sanchez og Cameron Borthwick-Jackson videre denne sommer, mens man har udlejet Tahith Chong og Joel Pereira.


Af Jonas Dalgård
Lørdag 31. oktober