Luk

Solskjær: Mest konsistente i 30-40 kampe

| Premier League | 10 kommentarer

Infoboks

Arsenal - Manchester United
Premier League (30/01)
Oddset 2,85 3,45 2,45
bet365 2,87 3,40 2,40

Manchester United-træner Ole Gunnar Solskjær er overbevist om, at hans mandskab er det mest konsistente, hvis man kigger på de seneste 30-40 kampe i Premier League. 

Manchester United møder lørdag West Ham i Premier League, hvor en sejr kan sende Ole Gunnar Solskjærs tropper op på en delt tredjeplads. 

Alligevel har mandskabet været udsat for en del kritik i denne sæson. På fredagens pressemøde erkendte United-træneren, at præstationerne ikke altid har været lige gode, men bad samtidigt folk huske på, at Manchester United har været stabile længe.

- Vi har spillet mod nogle fantastiske hold. Hvis du går 30 eller 40 kampe tilbage, så tror jeg, vi er et af de mest konsistente hold, når det kommer til præstationer i Premier League. 

- Præstationen mod PSG var milevidt bedre end mod West Brom, men du vinder kampen mod West Brom, og du får ikke tre point mod PSG, siger Ole Gunnar Solskjær. 

Der er kampstart lørdag klokken 18.30. 

 


Af Andreas Roesen

10 kommentarer

Ajungsled 19:51          
Vind i morgen og mindst en uafgjort mod Leipzig så er alt tilgivet Ole!! COME ON!!
VIF57 20:47          
Så vrøvler han igen.
Muncken 21:08          
Vif57: jamen han har jo faktisk ret. Han siger jo ikke det mest konsistente hold , men et af dem de sidste 30-40 kampe. Hvis vi tager de sidste 30 kampe i sidste sæson, der henter de jo faktisk en del point og slutter 3. Tager vi så de første 9 kampe i denne sæson med, så lægger man godt nok 7-8’stykker. Men vinder man så den kamp man har i hånden mod burnley, ja så er man 2 point fra 1. Pladsen. Så helt vrøvl er det trods alt ikke.
Poboy 21:20          
Jeg synes det er noget vrøvl fra OGS, vi er det stik modsatte. Statistik kan altid tilpasses det resultat man ønsker. I denne sæson i CL slår vi Psg ude, men taber hjemme, det omvendte med Bashekir. Vinder på udebane i PL, men taber på hjemmebane. Jeg vil mene vi er konsistente i at være ukonsistente...også rent spillemæssigt hvor det til tider er godt og ligeså ofte ret elendigt.
Det eneste der har medført vi ikke ligger dårligere end vi gør, er at alle andre ret usædvanligt også er ret inkonsistente
Fali 22:10          
Alle kommentarer fra OGS handler om hans egen overlevelse der vil forlænge hans vaklende sæde...
T-United 22:54          
@poboy
Kig ud i stort set alle ligaer i Europa... de store hold er indtil videre noget mere ustabile, end vi er vant til. Mit gæt er, at den manglende pre-season har haft en stor betydning.
DinGamleFar 23:29          
Det er blevet en citat-sensationsjagt det her jo. Manden har jo ret i, at United er BLANDT de bedst performende hold i England i sidste 30-40 kampe.
Han siger ikke andet.
Onsdag 27. januar