LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Solskjær: Min største aften var på Camp Nou

| Champions League | 7 kommentarer
'De ti år jeg spillede med blandt andre Neville, Giggs og Savage var den bedste tid i min karriere' - Beckham om tiden i den røde trøje
Zlatan langer heftigt ud efter Uniteds Class of ’92-legender: Har Ferguson givet dem lov til at brokke sig konstant?
Highlights: RealBetis - Barcelona (La Liga)
Highlights: Real Betis - Barcelona (La Liga)
Rashford reducerer til allersidst, men til ingen nytte
Solskjær: Min største aften var på Camp Nou
Foto: Getty Images

Infoboks

Barcelona - Valencia
Copa del Rey (25/05)
bet365 1,50 4,33 6,00
NordicBet 1,52 4,65 5,85
Oddset 1,50 4,50 5,60
Se ALLE Barcelona kampe på Den Glade Gris
1 GRATIS MÅL-Øl til alle i Barca trøje eller tørklæde ved første Barca scoring
1/2 PRIS i baren (alle hverdage, i week-end til kl. 24)
LÆS MERE!

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær har gode minder om Barcelona, som  den engelske klub har trukket i kvartfinalen i Champions League.

Der kommer lidt overtro ind i det, når Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær skal forholde sig til Barcelona som modstander i kvartfinalen i Champions League.

- Ja, sådan måtte det jo gå, sagde Solskjær fredag eftermiddag til klubbens hjemmeside, efter lodtrækningen til kvartfinalerne.

Nordmanden scorede i finalen i 1999, da Manchester United slog Bayern München på netop Camp Nou i Barcelona.

- Jeg har fået så mange sms'er fra venner der siger, at i år går vi videre, fordi jeg spillede i nummer 20, og det nu er 20 år siden, siger Solskjær.

- Det var den største aften i min karriere. Det var selvfølgelig for alle på holdet en utrolig aften, siger United-manageren, der ikke har nogen problemer med, at hans hold har udebane i den anden og afgørende kamp i dette års kvartfinale.

- Jeg er muligvis forskellig fra 99 procent af managere, fordi jeg foretrækker at spille ude i den anden kamp, som vi gjorde mod PSG.

- Hvis man ikke kan få et hæderligt resultat på hjemmebane, så ved vi, at vi alligevel kan ramme dem i Paris, siger Solskjær.

Manchester United tabte finalerne i 2009 og 2011 til Barcelona. Men det dæmper ikke forventningerne.

- Vi havde dem i finalerne i 2009 og 2011, og også i semifinalen i 2008, hvor Scholes scorede. Det er de her kampe, fansene og klubben længes efter. Den kamp ser vi frem til, siger Ole Gunnar Solskjær.

Kvartfinalerne afvikles 9./10. og 16./17. april.


Af Thor Carlskov

7 kommentarer

Snigskytten 17:26          
Shit det ville være smukt
NightHawk30 18:01          
som City fan er det lidt utroligt at tænke at efter de to kampe i kvartfinalen så har jeg holdt med United tre gange denne sæson. først mod Liverpool og så nu. Go United! hilsen en city fan
Platon 16 18:07          
Det tror jeg - med al respekt - ikke du skal regne med at særligt mange engelske City-fans gør:) særligt ikke dem der har fulgt City i årene før pengene pludselig hang på træerne.
rema 20:28          
Glem det sunshine, I ryger ud 4:1 samlet. I macher ikke barca overhovedet! Messi alene smadrer jer.
Starlord9900 07:23          
Vi er rigtig mange som hepper på at City vinder mesterskabet foran Liverpool. #enunitedfan
Blaugranna 11:21          
Med al respekt for United, så tror jeg virkelig, at det bliver svært at komme videre. Man skal selvfølgelig aldrig undervurdere nogen i denne turnering, noget som Barca jo desværre fik at føle i sidste sæson. Netop derfor tror jeg dog ikke på, at de endnu en gang lader sig lulle i søvn af at have fået en god lodtrækning.

For at være bundærlig, og måske også lidt hård i min vurdering, så tror jeg kun at der er én, måske to spillere fra United, der ville kunne komme på holdet i Barca - nemlig Pogba og Rashford.Rashford ville virkelig skulle kæmpe for det, men med hans nuværende form, så ville han i hvert fald være en kandidat til start 11´eren. De Gea er naturligvis en fantastisk målmand, nok den bedste "rene" målmand i verden, men ingen keepere i verden passer bedre til Barca end Ter Stegen, og derfor er jeg helt overbevist om, at De Gea ikke ville spille i Barca.

Ser man holdene over for hinanden, overmatcher Barca jo United på nærmest alle pladser, både i start 11´eren og på bænken. Hele forsvarskæden er klart bedre i Barca, det samme er midtbanen (der tilmed også er bredere besat, og har en bedre kombination af forskellige typer) og så er der angrebet, hvor Barca også har klart bedre spillere i min optik, og så har de naturligvis også Messi, som jo nærmest alene kan skabe mere for Barca end hele Uniteds midtbane kan tilsammen.

Uniteds eneste chance er, hvis I spørger mig, at spille super, super defensivt i begge kampene og så satse på dødbolde og eventuelle langskud. Hvis de forsøger at spille fodbold, så tror jeg virkelig at de kommer til at løbe direkte ind i kniven. Så de bør gå til stålet, trække tempoet ud af kampene og så håbe på, at Messi ikke rammer sit topniveau i nogen af kampene, for så er der ikke ret meget man kan gøre.
Fali 00:18          
Læg mærke til ordet "var"... Det er det eneste man vel kan bruges i historiebøgerne...
Tirsdag 21. maj