Luk

Solskjær omfavner presset: Er her for at vinde

| Premier League | 5 kommentarer

Infoboks

Manchester United - Atalanta
Champions League gruppe F (20/10)
Oddset 1,75 4,00 4,40
bet365 1,72 3,80 4,50

Ole Gunnar Solskjær er glad for presset i Manchester United, og han understreger, at han er i klubben for at vinde trofæer.

Det ser skidt ud for Manchester United, der har tabt tre af sine seneste fire kampe.

Igen har det fået diskussioner til at blusse op om, hvorvidt Ole Gunnar Solskjær er den rette mand til posten som manager i Manchester United.

Det pres går dog ikke nordmanden på.

I stedet omfavner han presset og understreger, at han er i klubben for at vinde de trofæer, som er forventet.

- Det pres er et privilegium. Man skal omfavne det pres, hvis man skal arbejde i dette miljø, siger Solskjær til Sky Sports og tilføjer:

- Jeg må sige, at ja, jeg er blevet bakket op, og vi har gang i en god proces. Opbakningen siger mig, at vi holder os til planen, men vi er i en resultatorienteret branche, og vi er her for at vinde.

- Vi har også forbedret os. Forventningerne er steget med vores sommertilgange og vores bedre præstationer. Så jeg er her for at vinde trofæer, det skal der ikke herske tvivl om.

Han tilføjer, at der er en forventning i United om, at man vinder med en vis spillestil, og det kan være risikofyldt og koste en kamp eller to af og til.

United skal vende en stime på to nederlag i træk, når Solskjærs tropper tager imod Villarreal på Old Trafford onsdag.

Manchester United er ude af Carabao Cup, men kan altså stadig tage trofæer i Premier League, Champions League og FA Cup.


Af Jonas Dalgård
Søndag 17. oktober
Lørdag 16. oktober