Luk

Solskjær overvejede at hive Fred ud i pausen

| Champions League | 14 kommentarer

Infoboks

Manchester United - PSG 1-3
Champions League gruppe H
6' 0-1 Neymar
32' 1-1 Marcus Rashford
69' 1-2 Marquinhos
70' 1-2 Fred
90' 1-3 Neymar

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær overvejede at udskifte Fred i pausen, efter han virkede overtændt i første halvleg af kampen mod PSG, fortæller nordmanden.

Manchester United tabte onsdag 1-3 til PSG og fik i anden halvleg vist Fred ud efter to gule kort.

Fred kom allerede i fokus i første halvleg, da han lignede én, der ville nikke en skalle, og Ole Gunnar Solskjær overvejede at tage ham ud i pausen.

- Ja. Fred spillede rigtig godt. Vi talte om, at han skulle forblive rolig. Det andet gule kort var ikke i nærheden af at være et frispark, og det ved Ander Herrera godt, siger Solskjær til BBC.

Nordmanden kommenterede også på situationen, hvor Fred så ud til at ville nikke en skalle.

- Fred skulle ikke have skubbet hovedet frem i første halvleg. Jeg tror ikke, han rørte ham, men han var lidt heldig at blive på banen, erkender Solskjær.

Manchester United, PSG og RB Leipzig har alle ni point før sidste gruppekamp.


Af Sara Margren

14 kommentarer

pendlermilton 23:51          
Kun overvejede ??
martin0509 00:36          
Ja, han gjorde det jo som bekendt ikke.
Lasse599 00:39          
og her fejlede OGS bare stort... tydeligt for alle at Fred skulle være taget ud....!!!
km2014 00:50          
Ikke nok med at han forklarer hans manglende udskiftning, men mander lyver om de 2 kort...han skulle have rødt for det første og i det andet saver han manden over og så er det lige gyldigt at han rammer bolden lidt. Hvis der ikke er frispark der, så burde United aldrig få straffe el frispark, for deres spillere falder for mindre berøring.
martin0509 01:06          
Enig. Det er helt til grin at manageren for verdens måske største klub, ikke kan se det som 90% af seerne kan. Hvorfor tager man ikke Fred ud, når man både har Van de Beek og Matic (og Pogba) siddende på bænken? Det var et uheldigt resultat, og United kunne nemt have scoret flere mål hvis ellers Martial kunne spille fodbold i denne her sæson. Men kæmpe fejl af Ole, som kan ende med at blive meget dyr.
Muggedreng2 06:38          
idiot ole...kæMpe idiot..
And88 08:16          
Van de Beek skulle være startet inde, syntes jeg han havde fortjent ligesom med Cavani, syntes United spiller hurtigere og bedre med ham på banen. Krummer tæer med den startelver, den er ikke stærk nok :-/
Søndag 24. januar
Lørdag 23. januar