Luk

Solskjær: Rashford er med i truppen til lørdag

| Premier League | 2 kommentarer

Infoboks

Manchester United - Young Boys
Champions League gruppe F (08/12)
bet365 1,40 5,00 7,00

Marcus Rashford er tilbage for Manchester United efter sin skulderskade og derfor udtaget til truppen mod Leicester lørdag. Det fortæller Ole Gunnar Solskjær.

Lørdag skydes Premier League i gang igen, og forud for Manchester Uniteds udebaneopgør mod Leicester lørdag har Ole Gunnar Solskjær en skadesnyhed, som de fleste United-fans nok er glade for at høre.

United-manageren melder nemlig offensivspilleren Marcus Rashford klar igen for første gang i den nye sæson, efter han har siddet ude med en skulderskade.

- Han er med i truppen, ja. Om han kommer til at starte eller ej, kan jeg ikke fortælle jer nu, fordi det ikke ville være rigtigt, siger United-manageren på pressekonferencen forud for turen til Leicester.

- Men han har arbejdet rigtig hårdt igennem hele perioden uden for banen, og han har været klar i denne uge.

- Han fik 60 minutter bag lukkede døre sidste uge, så han er frisk og klar til kamp, siger Solskjær.

Trods den gode nyhed om Rashford, havde nordmanden imidlertid mindre gode nyheder, hvad angik nogle af klubbens andre spillere.

Således oplyste han, at Harry Maguire først lige var kommet tilbage på grønsværen igen, mens Raphael Varane forventes ude i et par uger, ligesom Fred og Edinson Cavani nok også er tvivlsomme efter at have spillet landskamp natten til fredag.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Mandag 6. december