Luk

Solskjær: Rashford og Bruno F. er fantastiske

| Europa League | 14 kommentarer

Infoboks

Granada - Manchester United 0-2
Europa League Slutspil
31' 0-1 Marcus Rashford
90' 0-2 Bruno Fernandes

Ole Gunnar Solskjær var yderst begejstret for Marcus Rashford og Bruno Fernandes, da begge spillere har været fantastiske for Manchester United.

Manchester United fik et godt udgangspunkt, da de torsdag aften sikrede sig en sikker 2-0-sejr over Granada i Europa League.

Her imponerede Marcus Rashford, da han satte United i gang med sit mål til 1-0. Bruno Fernandes kom også på tavlen for englænderne, og United-manager Ole Gunnar Solskjær var ret begejstret for sine spillere i et opgør, som ikke var helt perfekt.

Det fortæller han til BT Sport.

- Det var ikke en perfekt aften. Vi fik tre gule kort og tre karantæner. 2-0 er dog et rigtig godt resultat. Vi ved, hvor svært det er at komme til Spanien. Vi var nødt til at spille godt for at få et resultat, udtaler Ole Gunnar Solskjær, inden han fortæller om Rashford og Fernandes.

- De har været fantastiske og vigtige for os. Det var et meget godt løb af Rashford, hvor han helt fantastisk tager bolden ned. Bruno er sikker på straffe, selvom målmanden næsten reddede den.

23-årige Marcus Rashford skrev historie mod Granada, da han er den første engelske spiller siden Sir Bobby Charlton i 1965, som har formået at score otte mål for Manchester United i en europæisk sæson.

 


Af Raymund Nelausen

14 kommentarer

deutsche 07:58          
Slå et middelmådigt hold med 2-0 og endda 2. mål i 90. minut er ikke fantastisk, men lidt mere end middelmådigt.
Blastoid 08:55          
Helt generelt er Bruno Fernandes også en af de mest overvurderede spillere i hele Europa. Han bliver skreget op til at være en af Europas bedste spillere, men han er ikke engang i top 10 i Premier League.
bruger 129616 09:23          
Endelig en der kan se det @blastiod
ca$h 09:26          
Helt generelt er Bruno Fernandes også en af de mest overvurderede spillere i hele Europa. Han bliver skreget op til at være en af Europas bedste spillere, men han er ikke engang i top 10 i Premier League
Er han ikke i Top 10 ;-o)

Han fører da suverænt topscorerlisten i Premier League og i UEFA (*) på straffesparksmålscoring ;)

(*) Kunne ikke lige opstøve topscorer på straffe i UEFA , men han har scoret vs Granada, Erdogans Bazaksehir og PSQ
Pindhunden 09:27          
I øjeblikket har jeg det sådan med Bruno og Rashford, at de leverer mål og assists , hvilket selvfølgelig er det vigtigste i fodbold. Men i spillet har de begge store mangler og en højere spildfrekvens på de simple ting, end man bør forvente af to spillere, der skal bære et tophold. Bruno er for nem at pille bolden fra og har alt for mange fejlafleveringer. Rashford dribler sig ofte i problemer og har svært ved at finde de intelligente løsninger, når han skal gøre sine medspillere farlige. For øjeblikket er han klart bedst i sine dybdeløb, som han har scoret sine seneste to mål på.
Uniteds resultater er vel egentligt godkendte i år, selvom det maksimalt kan blive til en enkelt titel. Men det er sjældent, man sidder og tænker, at de bare er fantastiske og dominerende - sandsynligvis fordi midtbanen og de offensive spillere er "alt eller intet" spillere, der sjældent bare får spillet til at flyde, og som ikke er særligt boldfaste (den mest boldfaste er Shaw).
Peter Nielsen 09:32          
Han er ikke nogen De Bryune, men på hans position vil jeg nu bestemt mene han er i top ti i verden. Han har svært ved at vise det når spillerne omkring ham ikke har den samme klasse. Desuden bliver der drevet rovdrift på ham og ex. Rashford og Maguire. Selv i gårsdagens kamp mod Granada stillede OGS i stærkeste opstilling. Jeg er bange for at spillerne får et seriøst formdyk her sidst på sæsonen, lidt lige som sidste sæson. OGS er for mig at se elendig til at give de bærende spillere hvile i de mindre kampe.
porkheimer 09:53          
Mon ikke alligevel 16 mål og 11 assist rækker til top 10 i PL? Kun Kane kan prale af bedre tal.
Torsdag 15. april