Luk

Solskjær roser Salah: Ronaldo er foran

| Premier League | 29 kommentarer

Infoboks

Manchester United - Young Boys
Champions League gruppe F (08/12)
Oddset 1,52 4,50 5,60
bet365 1,50 4,50 6,00

Ole Gunnar Solskjær har ros tilovers for Mohamed Salah, men han foretrækker Cristiano Ronaldo. Han er unik, siger Manchester United-manageren.

Mohamed Salah mod Cristiano Ronaldo.

Det har været et stort tema i optakten til søndagens Premier League-brag mellem Manchester United og Liverpool, og mens Jürgen Klopp ikke ville sammenligne de to, svarede Ole Gunnar Solskjær på spørgsmålet.

Solskjær blev spurgt, om han er enig i snakken om, at Salah er verdens bedste i sin nuværende form, eller om han mener, at Ronaldo stadig er foran, hvortil nordmanden svarede:

- Jeg vil altid støtte Cristiano i enhver turnering. Han er unik, og hans målscoringsstatistik har været fantastisk, og han bliver ved med at score.

- Når det er sagt, er Salah brandvarm for tiden. Når man ser nogle af de mål, han har scoret på det seneste, ved vi, at vi skal være på vores bedste for at forsvare os mod ham.

- Spillere som dette ser man ikke ret ofte, så vi skal bare nyde disse spillere på afstand, men ikke søndag! Det er for tæt på, siger Ole Gunnar Solskjær med et smil.

I Champions League og Premier League har 29-årige Salah i denne sæson scoret i alt 12 kasser i 11 kampe, mens syv år ældre Ronaldo har lavet seks mål i otte optrædener.

Manchester United og Liverpool brager sammen på Old Trafford klokken 17.30 søndag.


Af Martin Schmidt
Onsdag 8. december
Tirsdag 7. december