Luk

Solskjær: Sancho bliver en vigtig spiller

| International | 8 kommentarer

Infoboks

Dortmund - Sporting CP
Champions League gruppe C (28/09)
Oddset 1,35 5,40 8,00
bet365 1,33 5,25 9,00

Ole Gunner Solskjær glæder sig over, at Manchester United har sikret sig Jadon Sancho, da englænderen kommer til at blive en vigtig spiller for klubben i mange år frem, udtaler nordmanden.

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær har fredag haft det helt store smil fremme, da Jadon Sancho endelig er blevet præsenteret som ny United-spiller.

Det er en aftale, som Manchester længe har kæmpet for, skulle komme i hus, og Solskjær er sikker på, at Sancho kommer til at få en meget vigtig rolle på hans mandskab i mange år.

Det fortæller Solskjær til Uniteds hjemmeside.

- Jadon er indbegrebet af den type spiller, som jeg ønsker at bringe til klubben. Han passer ind i Manchester Uniteds stil, da han er en fremadstormende spiller. Han vil være en vigtig del af min trup i mange år, og vi ser frem til at se ham blomstre.

- Hans mål- og assistrekord taler for sig selv, og han vil også bringe enormt meget tempo, flair og kreativitet til holdet. Old Trafford vil give ham den platform, som han har brug for, så han kan udfolde sit talent og præstere på det højeste niveau. 

- For en spiller på hans alder har Jadon allerede opnået meget og vist mod til at tage til udlandet og vise sit værd, udtaler Ole Gunnar Solskjær.

21-årige Jadon Sancho nåede i sin tid i Dortmund at blive noteret for imponerende 50 mål og 64 assists i 137 kampe for den tyske klub.


Af Raymund Nelausen
Søndag 26. september