Luk

Solskjær skiftede ud: Skal passe på Ronaldo

| Champions League | 34 kommentarer

Ole Gunnar Solskjær forsvarer sine udskiftninger af Bruno Fernandes og Cristiano Ronaldo, og det virkede som det rigtige tidspunkt at justere på med 18 minutter igen, siger han.

Manchester United led tirsdag et 1-2-nederlag til Young Boys i Champions League efter at have spillet med ti mand siden Aaron Wan-Bissakas udvisning i det 35. minut.

United-manager Ole Gunnar Solskjær blev efter kampen spurgt til hans udskiftning af Cristiano Ronaldo og Bruno Fernandes efter 72 minutter.

Solskjær forklarer, at han følte, at han havde brug for Jesse Lingard og Nemanja Matic på det tidspunkt.

- Der var gået 70 minutter, og de havde løbet meget, hvilket de også havde gjort i lørdags. Kunstgræsset spiller også en rolle, og vi ville have Nemanjas erfaring i at holde på bolden og Jesses friske ben ind, siger Solskjær ifølge Sky Sports.

- Ronaldo er exceptionel, men vi skal passe på ham også, og det føltes som det rigtige tidspunkt at tage ham ud på.

Solskjær støttede også Jesse Lingard, hvis fejl til allersidst førte til Young Boys' 2-1-scoring.

- Jesse ville spille den sikkert og mistimede en pasning, hvorefter vi indkasserede et mål. Det sker i fodbold, og det lærer han og vi fra, siger Solskjær.

Manchester United noterede sig kun to skud i kampen, og den seneste kom i det 25. minut af Ronaldo.


Af Sara Margren

34 kommentarer

Plastikfanen 07:14          
Det var det første hint til Ronaldo. Tiden med at vinde den ene titel efter den anden er slut. Spændende hvordan han håndterer det.
MarcusRashford 07:44          
Du er lidt tidligt ude med den melding synes jeg.
Bobbyolsen25 07:47          
der spillet Ca 5 kampe også fyrer du den af hahaha. ses om 9 måneder
KPinchy 08:02          
Ro på plastic
kampito 08:02          
Plastikfanen@ Godt du ikke er træner, så var hele holdet fyret efter 5 runder;-), holder du også altid med dem der ligger nr. 1;-)
LØMBØ 08:38          
Han har jo ret. Ole G er slet ikke dygtig nok til det niveau. United lignede et amatørhold. Det jeg så af den kamp var virkelig ringe fodbold. United vinder intet i år.
stuhr79 08:39          
Intelligent udmelding, især fordi det var Uniteds første nederlag i sæsonen, og man bl.a. har slået Leeds 5-0 og Newcastle 4-1. Tror dog heller ikke United vinder de store titler i denne sæson, men måske næste.

Når man har fulgt Uniteds nedtur siden 2013, så må man i det mindste give OGS at han har fået United i den rigtige retning. Man kan tiltrække store spillere igen, god ung trup og man vinder og spiller ofte god offensiv fodbold. Der mangler stadig noget, men det kommer nok i de kommende år. Det er også derfor at OGS har fået en lang kontrakt.

Han har gjort det som Mourinho, Van Gaal og Moyes på ingen måde formåede.
Søndag 26. september