Luk

Solskjær tager ansvaret for skidt sæsonstart

| Manchester United | 3 kommentarer

Infoboks

PSG - Manchester United
Champions League gruppe H (20/10)
YouBet 1,57 4,60 5,80
Oddset 1,52 4,70 5,50
bet365 1,50 4,75 5,75

Ole Gunnar Solskjær lægger ansvaret for Manchester Uniteds dårlige sæsonstart på sine egne skuldre.

Manchester United har ikke fået den sæsonstart, som forrige sæsons tredjeplads ellers lagde grundlag for.

De første tre kampe i Premier League har således resulteret i to nederlag og en enkelt sejr, hvilket rækker til en 16. plads.

Ansvaret for den skuffende start ligger ene og alene på Ole Gunnar Solskjærs skuldre. Det mener cheftræneren selv.

- Spotlyset bør være på mig, for jeg er cheftræneren, og det er mig, der er ansvarlig. Jeg holder mine hænder op. Hvis du er en del af Manchester United, så er du vant til presset, og du er nødt til at være mentalt stærk. For mig er det her en til chance for at vise og fortælle spillerne, hvor meget vi tror på dem, siger han ifølge goal.com og tilføjer:

- Det handler om at være fokuseret på den næste kamp, fordi jeg ved, at spillerne kan skabe resultater og rykke længere op i tabellen. For mig handler det om at holde sammen. Vi er en gruppe, og vi holder sammen. Når man taber en kamp, så er det første, man skal gøre, at komme videre til den næste, og det har vi chancen for at gøre mod Newcastle, uddyber han.

Manchester Uniteds spillere får chancen for at spille sig tilbage på rette sejrskurs, når de lørdag møder Newcastle på udebane.


Af Lasse Rene

3 kommentarer

Fali 16:49          
Der sker noget snart i den synkende skude...
markdk 18:15          
Der sker noget snart i den synkende skude...
Han er væk inden jul...no doubt.....kæææææft en "yes man" over for det lort bestyrelsen har givet ham i det her vindue...

Klubben har jagtet Sancho siden April men ender med at signe Cavani på den sidste dag i vinduet...en spiller der har været gratis siden januar....

OGS er bare en glad dreng, der siger ja og synes, at det seneste vindue har været helt fantastisk....når alle andre kan se, at det har været en total katastrofe

OGS er bare en klovn med en hånd oppe i røven som en dukke og hånden tilhører Glazers og Woodward

Sorry Ole...du er fyret inden jul....endnu en "yes man" som United ikke har brug for

Du kunne have gjort noget men valgte at være en dukke for Glazers for at beholde dit job

Next is Poch....jeg håber han har større nosser end den her klovn der bare siger "ja" til Glazers
Peter Nielsen 21:44          
Det at han er en såkaldt yes-man gør vel at han kan holde længe i jobbet, og det at klubben ikke har bakket ham op gør at han kan holde til lidt mere før fans for alvor vender sig mod OGS. Dem der vil forsvare OGS kan jo med god ret pege på at han hverken fik den midterforsvarer eller den fløj han havde bedt om.

Når det er sagt er United´s trup altså ikke ringere end at den endte som nr. 3 sidste sæson. Nok har konkurrenterne forstærket sig, men United må ikke ligge og rode i bunden af tabellen. Det kan selv en klublegende ikke holde til.

At nogle fans vil have ham til at være mere vocal imod Woodward og Glazers kan jeg godt følge, men hvis OGS er glad for sit job er det nok fornuftigt nok at moderere sine udtalelser. Jeg synes godt man har kunnet læse mellem linjerne at OGS ikke har været tilfreds med denne sommers transfervindue. Hvis han gik fullblown anti Glazers og Woodward ville det hurtigt ende med en fyring efter den start United har haft på sæsonen.

OGS kan heller ikke disse sin trup for meget. Det er den trup han har at arbejde med og han er nød til at gøre hvad han kan for at bygge dem op i stedet for at bryde dem ned.
Tirsdag 20. oktober
Mandag 19. oktober