Luk

Solskjær-toget hamrer videre i Premier League

| Premier League | 52 kommentarer

Infoboks

Fulham - Manchester United 0-3
Premier League
14' 0-1 Paul Pogba
23' 0-2 Anthony Martial
65' 0-3 Paul Pogba

Manchester United vandt igen under Ole Gunnar Solskjær, da Fulham lørdag blev besejret med 3-0 i Premier League. Paul Pogba scorede to gange.

Manchester United og Ole Gunnar Solskjær skulle lørdag forsøge at fortsætte stimen af gode resultater, da United gæstede Fulham i Premier League.

United skal tirsdag i kamp i Champions League mod Paris SG, og Solskjær havde skiftet flittigt ud på holdet til kampen.

Det betød blandt andet, at formstærke Marcus Rashford måtte tage plads på bænken, men gæsterne havde alligevel ikke de store problemer mod Claudio Ranieris Fulham.

Fulham kom godt nok tidligt i kampen til en god mulighed, men herefter satte United sig på spillet, og efter knap et kvarter kom gæsterne i front.

Formstærke Paul Pogba modtog en stikning i feltet og hamrede fra en spids vinkel på fornem vis bolden i nettet ved nærmeste stolpe med venstrebenet.

Der skulle ikke gå mange minutter, så bød endnu en United-franskmand ind med et flot mål.

Anthony Martial modtog bolden på egen banehalvdel og satte af sted mod Fulham-målet.

Efter at have sat to-tre modstandere af, var Martial til sidst alene igennem med Sergio Rico, og her lagde han køligt bolden i nettet til 2-0.

Stillingen ved pausen var 2-0, og igen i anden halvleg virkede Solskjærs tropper til at have god kontrol over opgøret.

Fulham kom til et par chancer over for United-forsvaret, som havde Phil Jones og Chris Smalling i midten, men David De Gea tog sig af de forsøg, der kom.

United havde styr på sagerne uden at overanstrenge sig og kom endda til flere gode muligheder.

Efter en god times spil blev der begået straffespark til Manchester United, da Juan Mata blev nedlagt i feltet. Paul Pogba tog sig af forsøget og sendte bolden i nettet til 3-0.

Derefter begyndte Solskjær at skifte ud på holdet, men United kom fortsat til muligheder.

Det endte med 3-0, og med sejren kravler United op på fjerdepladsen, som Chelsea dog kan vinde tilbage søndag i udekampen mod Manchester City.


Af Mikkel Nøhr
Lørdag 25. september
Fredag 24. september