Luk

Solskjær: Van de Beek er ikke glad i United

| Premier League | 4 kommentarer

Infoboks

Manchester United - Crystal Palace
Premier League (05/12)
Oddset 1,55 4,40 5,60
bet365 1,50 4,33 6,50

Mens der er interesse for Manchester Uniteds Donny Van de Beek, medgiver Ole Gunnar Solskjær, at hollænderen ikke er glad i klubben.

Donny Van De Beek kom til Manchester United i sommeren 2020 for cirka 400 millioner kroner efter en række gode sæsoner i Ajax.

I indeværende sæson er konkurrencen på midtbanen særdeles hård i Manchester-klubben, og derfor er det blot blevet til tre optrædener for Van de Beek.

I kølvandet af englændernes sejr over Atalanta i midtugens Champions League-kamp talte cheftræner Ole Gunnar Solskjær med den hollandske tv-station RTL7 om hollændernes situation.

- Jeg forstår Donny, sagde Solskjær.

- Han er frustreret, og han er skuffet. Jeg ved, han ikke er glad, men han er topprofessionel. Han lader sig ikke gå på af det, og han ved, hvordan det fungerer i fodbold.

Ifølge den italienske avis La Stampa har Juventus angiveligt haft et godt øje til Van de Beek længe.

Manchester United har kontrakt med den 24-årige hollænder til sommeren 2025.


Af Rasmus Glud

4 kommentarer

AlwaysRed 22:47          
Synes han gør det fint de få gange han får chancen. Man skal også tænke på hvor svært det er at imponere og rigtig vise hvad man kan, når det er så langt imellem de få minutter, som han får. Mit bud er at han er rigtig dårlig til træning, uden at vide det, fordi et eller andet må være galt, når Fred, McT og Matic til enhver tid er foran i køen.
Jeg ville ønske han forlod United i sommers, ikke pga hans fodboldkvaliteter, men pga den dårlige behanling han får. Håber han snart kommer til en god klub hvor han kan udfolde sig rigtig og komme til at spille meget.
tbear 00:35          
Der mangler en 6´er, der er god nok til, at han kan spille 8er positionen uden at den defensive balace ryger. Det tror jeg er hans problem i United. Når det skal være mere offensivt end Fred og McTominay centralt, så falder valget trods alt på Pogba. Han skal vel håbe på en skade til Fernandes og Pogba, hvis han skal have mere end sporadiske minutter.
ACF 01:40          
Har på intet tidspunkt vist et niveau der er godt nok til United og PL
Bedst for alle parter hvis han blev solgt
Fynbo79 10:51          
Jeg ville ønske han forlod United i sommers, ikke pga hans fodboldkvaliteter,men pga den dårlige behanling han får.
Jeg vil gerne vide, hvad det er for en dårlig behandling han får??

For noget er der jo galt, hvis han ikke kan slå Fred, McT eller Matic af?
Men er det dårlig behandling, at han åbenbart er dårligere end dem??

Og så er jeg absolut ikke enig med dig, i at han har gjort det fint når han har fået chancen... Han falder jo totalt igennem....
Fredag 3. december
Torsdag 2. december