Luk

Solskjær vil passe på udskældt Greenwood

| Premier League | 0 kommentarer

Infoboks

Manchester United - RB Leipzig
Champions League gruppe H (28/10)
Oddset 2,25 3,40 3,20
bet365 2,20 3,50 3,20

Manchester Uniteds Ole Gunnar Solskjær vil passe på Mason Greenwood og ville gerne have givet angriberen en pause de seneste uger.

Mason Greenwood har fået sit store gennembrud for Manchester United her i 2020, og manager Ole Gunnar Solskjær vil passe godt på ham.

Greenwood blev for nyligt smidt hjem fra den engelske landsholdssamling efter at have forbrudt sig mod holdets corona-regler, men stod det til Solskjær skulle Greenwood slet ikke have været af sted med landsholdet.

- Jeg forsøgte mit bedste for at give ham en pause over sommeren. Som klub bad vi specifikt om, at han kunne få en pause. Han havde brug for den både fysisk og mentalt efter den sommer, han har haft.

- Men første skete der det, at han blev udtaget, og derfor var han i pressens søgelys. Vi har gjort, hvad der var muligt for at beskytte ham, og vi vil fortsætte med at hjælpe ham, siger Solskjær ifølge BBC.

Mason Greenwood har som følge af besøget af et par modeller på spillerhotellet i Island trænet for sig selv efterfølgende.

Når Manchester United skyder sæsonen i gang i weekenden, er Greenwood dog i spil til kampen.

- Ud fra protokollen er han blevet testet og har trænet for sig selv i en kort periode. Vi har testet ham, og så snart det var muligt, har han trænet med os.

- Han føler sig hjemme her i klubben. Han er ikke bare komfortabel, da vi presser ham, men vi har folk, som tager sig af ham. Man skal huske på, at han bare er 18 år og derfor har brug for at blive rådgivet.

Greenwood har spillet 53 førsteholdskampe for Manchester United og scoret 17 mål.


Af Mikkel Nøhr
Mandag 26. oktober
Søndag 25. oktober