Luk

Solskjærs søn forsikrer: Jeg får altid mad

| Premier League | 7 kommentarer

Infoboks

Manchester United - Fulham
Premier League (18/05)
Oddset 1,35 5,40 8,00
bet365 1,33 5,25 9,00

Ole Gunnar Solskjær og Jose Mourinho havde i søndags i lidt af en verbal infight, hvor Solskjærs søn blandt andet blev nævnt. Kristiansund-spilleren griner af infighten.

Manchester United og Tottenham mødtes søndag i Premier League, hvor United til sidst vandt 3-1.

Men det var særligt kampens efterspil, der trak overskrifter, for United-manager, Ole Gunnar Solskjær, var utilfreds med, at United fik annulleret et mål i kampens indledning, da Scott McTominay havde ramt Spurs' Heung-Min Son i hovedet med armen.

Solskjær mente, Son overspillede, og udtalte:

- Jeg er totalt chokeret over, at det er et frispark. Hvis det var min søn, der var blevet nede og havde brug for sine holdkammerater til at hjælpe ham, så havde han ikke fået mad, for det var pinligt, sagde Solskjær til BBC, mens Jose Mourinho fulgte op med harme:

- Jeg vil bare sige, at Sonny er meget heldig, at hans far er en bedre person end Ole, fordi jeg mener, at en far - jeg er en far - skal altid give sine børn mad, uanset hvad de gør.

- Hvis du skal stjæle for at give dine børn mad, så stjæler du. Jeg er meget, meget skuffet, lød det fra Mourinho.

Nu har den norske avis, Tidens Krav, talt med en af Ole Gunnar Solskjærs sønner, Kristiansund-spilleren Noah Solskjær, og han havde det ganske fornøjeligt, da han fulgte duellen.

- Ja, jeg grinte meget i søndags også, siger han til avisen og tilføjer:

- Jeg får altid mad, det kan jeg forsikre jer alle om.

20-årige Noah Solskjær mener desuden, at Mourinho formentlig bare ville drage fokus væk fra, at Spurs tabte med 1-3 til United.


Af Jonas Dalgård
Søndag 16. maj