Luk

Son sikrede arbejdssejr på Turf Moor

| Premier League | 14 kommentarer

Infoboks

Burnley - Tottenham 0-1
Premier League
76' 0-1 Heung-Min Son

Et sent mål fra Heung-Min Son var nok for Tottenham, som slog Burnley 1-0 uden at imponere.

Der har været gang i butikken i Tottenhams seneste opgør i Premier League, som har budt på en 6-1-sejr over Manchester United og en vild 3-3’er mod West Ham senest.

Mandag aften var José Mourinhos tropper taget en tur til Turf Moor i Burnley, hvor der ikke var helt så meget at skrive hjem om.

Pierre-Emile Højbjerg var i gæsternes startopstilling, men hverken han eller holdkammeraterne formåede at mønstre et eneste skud mod Nick Popes mål i første halvleg.

Burnley havde bolden i nettet ved Ashley Barnes, som dog blev afvinket for en korrekt offside. Og de var derfor ikke meget bedre på afslutningskontoen end gæsterne fra London.

Først mod halvlegens slutning kom Ashley Westwood og Johan Berg Gudmundsson til et par skud, men Hugo Lloris havde styr på afslutningerne. Første halvleg endte derfor uden mål.

Med små tyve minutter kom Burnley for alvor tæt på, da James Tarkowski pandede et hjørnespark mod mål med Lloris væk fra stregen. Men Harry Kane var redningsmand på mållinjen og opgøret forblev 0-0.

Det lignede statistisk set et godt bud på opgørets slutresultat, da Tottenham i deres seneste 28 udekampe ikke havde vundet til nul i Premier League.

Men den forbandelse blev brudt takket være kombinationen Kane-Son, som har skaffet Tottenham et væld af mål på det seneste.

Efter 76 minutter headede Kane en hjørnesparksbold videre mod Heung-Min Son, og sydkoreaneren udplacerede ligeledes med knoppen Nick Pope i målet og bragte Spurs på sejrskurs.

Da Totteham holdt 1-0-føringen kampen ud, var det nok til tre point, og de er nu på femtepladsen i Premier League med 11 point. Burnley er under stregen med kun et enkelt.
 


Af Casper Baunsgaard
Fredag 27. november
Torsdag 26. november