Luk

Son: Var nødt til at fokusere for holdets skyld

| Tottenham | 3 kommentarer

Det har været en hård uge for Son Heung-Min efter han ved et uheld skadede Andre Gomes, men onsdag var koreaneren i hopla på banen. 

Son Heung-Min fik rødt kort i weekendens Premier League-kamp mod Everton efter en situation, hvor Evertons Andre Gomes blev slemt skadet.

Det røde kort er dog efterfølgende blevet omstødt, så koreaneren skal ikke afsone nogen karantæne.

Onsdag aften fik Son så også noget at glæde sig over på banen, da han med to mål var afgørende for Tottenhams 4-0-sejr over Røde Stjerne i Champions Leagues gruppe B.

- Det har selvfølgelig været nogle hårde dage, men jeg har indset, hvor heldig jeg er, med al den støtte som jeg har fået fra fans og holdkammerater. 

- Jeg kan blot sige, at jeg er virkelig ked af uheldet og situationen, men jeg var nødt til at fokusere for holdets skyld, og det var den rigtige reaktion til alle dem, som har støttet mig, sagde Son til britiske BT Sport efter kampen. 

Med sejren har Tottenham sikret sig et glimrende udgangspunkt forud for gruppespillets to sidste kampe. Med syv point er de fire point foran Røde Stjerne på tredjepladsen. 

- Det er så vigtigt at vinde denne kamp, især mod et hold, som er ubesejrede på hjemmebane. Vi havde en god indstilling. Det er massivt for vores selvtillid, og vi kan tage masser af positive ting med.


Af Sajeev Shankar
Tirsdag 25. februar
Mandag 24. februar