LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Sormani freder uheldig Pavol Bajza

| Superligaen Grundspil | 10 kommentarer
Sormani freder uheldig Pavol Bajza
Foto: Getty Images

Infoboks

Vejle Boldklub - FC Nordsjælland
Superligaen Grundspil (23/02)
bet365 3,00 3,40 2,30
NordicBet 3,00 3,55 2,30
Oddset 3,10 3,55 2,25

Se Sevilla - Lazio

Stream live på Eurosport Player

Advertisement
Adolfo Sormani siger efter 1-1-kampen mod Vendsyssel, at han er tilfreds med målmand Pavol Bajza, der ellers for anden kamp i streg var involveret i en scoring imod Vejle. 

Fredag aften så Pavol Bajza uheldig ud i Vejle-målet, da Vendsyssel FF kom foran 1-0. Bolden sprang ind i målet, efter at slovakken kom ned til Mads Mikkelsens skud.

Vejles træner er dog ikke efter sin målmand oven på kampen.

- Det sker, når der er mangel på intensitet og pres, siger Adolfo Sormani.

Dermed ser han ingen skyld hos Pavol Bajza i situationen. Italieneren lægger heller ikke op til at skifte dagens reservemålmand Thomas Hagelskjær ind til næste kamp.

- De konkurrerer selvfølgelig. Det er to gode målmænd.

- Men jeg er glad for, hvordan Pavol spiller, siger træneren.

Pavol Bajza så også uheldig ud i flere målsituationer, da Vejle tabte 1-3 til FC Midtjylland i den fjerde spillerunde. Her var Vejle ellers foran indtil det 79. minut.

- Jeg startede godt i de første kampe i sæsonen, men i sidste kamp mod Midtjylland lavede jeg nogle fejl. Det er det.

- Jeg er nødt til at lære, og i den her kamp (mod Vendsyssel, red.) stod jeg fint, synes jeg, siger Pavol Bajza.

Slovakken afviser desuden, at Vendsyssels føringsmål fredag aften var et drop fra hans side.

Vejle udlignede senere i oprykkeropgøret, der endte 1-1 i Hjørring.

/Ritzau/


Se Sevilla - Lazio Stream live på Eurosport Player
Advertisement

Af Martin Schmidt

10 kommentarer

skoletræt 22:25          
Glad for at det er Sormani der afgør hvem der står på mål ! Bajza har stået utroligt mange fantastiske kampe for VB - Hagelskær har stået utroligt godt de få minutter han har haft. Men man sætter sku ikke en målmand af for et par fejl, det ødelægger da mandens selvtillid og mod på fremtidige kampe. Man gør som Sormani , viser ham tillid - . Der vises godt nok ikke megen forståelse og psykologisk indsigt fra enkelte brugere.
Maradona-Messi 22:37          
Han stod ikke godt, og det var 2.kamp i træk. Jeg synes, at han skal stramme op, for ellers kan Sormani ikke blive ved med holde hånden over ham. Omvendt synes jeg heller ikke, at to dårlige kampe skal koste pladsen, men vi nærmer os smertegrænsen!
Syv7 22:41          
Men Thomas Hagelskjær har jo bare stået perfekt, når han har fået chancen, hvorfor ikke give ham en chance. Jeg tror, at han er bedre end Bajza!
Kirke 22:42          
Han har jo ellers været klasse så tvivler da på at hans niveau er faldet så drastisk over 2 kampe. Jeg synes stadig han er Vejles klart bedste målmand
bakki85 23:19          
Jeg vil vende den om og sige at hvis Bajza ikke mener han bør tage den der så er hans niveau godt nok ikke til højere end Danmarksserien. Det ved jeg naturligvis godt det er og han er en dygtig keeper, men han bør tage ansvar for den idag. Selvfølgelig skal han redde den. Ikke et kæmpe drop men en keeper på det her niveau skal simpelthen redde den
Poor Scouser Tommy 23:32          
Nu skal vi lige huske på, at Bajza indledte sæsonen stærkt og har reddet point til VB. Mod FCM var det skidt. I dag har han én aktion, hvor han ikke ser super skarp ud. Et drop vil jeg dog ikke kalde det. Og derudover står han en fin kamp. Det er ikke nok til at ryge af holdet. Men han har en stærk konkurrent i Hagelskjær, så han skal da til at stramme lidt op.
Onsdag 20. februar
Tirsdag 19. februar