LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Sormani roser Nilsson: Vigtigt for selvtilliden

| Sydbank Pokalen | 2 kommentarer
Sormani roser Nilsson: Vigtigt for selvtilliden
Foto: Getty Images / Jan Christensen

Adolfo Sormani var meget glad for at se Gustaf Nilsson score to kasser i Vejle Boldklubs pokalsejr over Nykøbing FC onsdag aften.

Vejle Boldklub vandt onsdag aften med 2-1 over Nykøbing FC, og klubben er dermed klar til pokalturneringens ottendedelsfinaler.

Det skete takket være to mål fra svenske Gustaf Nilsson, og hans cheftræner, Adolfo Sormani, var glad for at se angriberen får to mål på kontoen.

- Jeg er glad for vores første halvleg, hvor vi flytter bolden kvikt rundt, og Gustaf laver to fine mål, der var vigtige for hans selvtillid, siger Adolfo Sormani til klubbens hjemmeside.

VB kom på 2-0 allerede inden pausen, men Nykøbing pressede på kampen igennem og fik også reduceret til 2-1. Derefter var kampen åben, og Sormani var ikke helt tilfreds med sit hold efter 2-0-scoringen.

- Foran 2-0 er vi jo i en situation, hvor modstanderen må satse vildt for at komme tilbage, og her gælder det om, at vi sætter tempoet ned og venter på de omstillingsmuligheder, der vil komme, og dræbe kampen. 

- Jeg var en smule nervøs mod slutningen, for vi formår ikke helt at holde den ønskede afstand til modstanderne og holde kæderne. Nathan Oduwa flagrer eksempelvis lidt for meget rundt. Vi har også for mange boldtab, hvor vi lidt umodent smider bolden væk, siger Sormani.

Cheftræneren var desuden glad for at se Imed Louati komme ind og gøre et godt indhop efter en længere periode med skader.

Vejle Boldklub skal i ottendedelsfinalen møde Kolding IF.

Se Superliga, Europa League og meget mere sport Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

2 kommentarer

Pulv 20:36          
Tak for linket. Det ser ud til at have været en ganske underholdende kamp.
Mandag 27. maj
Søndag 26. maj