Luk

Sort uheld: Lyngby-profil ramt af ny skade

| 3F Superliga | 3 kommentarer

Infoboks

SønderjyskE - Lyngby
Superligaen Grundspil (01/03)
Bet25 1,95 3,45 3,65
Oddset 1,95 3,50 4,00
bet365 1,95 3,60 3,75

Lyngbys Frederik Gytkjær skulle have gjort comeback mod FC København, men blev skadet til træning i sidste uge og kan være ude i op til seks uger.

Lyngby har måttet klare sig uden Frederik Gytkjær i en stor del af denne sæson, og det bliver heller ikke til et comeback til offensivprofilen lige foreløbigt.

Gytkjær har siddet ude med lyskeproblemer, men trænede fuldt med i sidste uge og skulle efter planen gøre comeback denne mandag mod FC København, men nu er han ramt af en ny skade.

Til træning i sidste uge kom Gytkjær galt af sted med knæet, og der venter ham derfor en ny pause.

- Det er jo bare sort uheld. Jeg er endelig kommet mig over problemerne med lysken og trænede fuldt med, og det gik virkelig godt, men i slutningen af en træning stødte jeg sammen med Thomas Mikkelsen.

- Jeg kunne mærke med det samme, at det ikke var helt godt, og i løbet af aftenen hævede knæet, så jeg frygtede det værste.

- En scanning viste et delvist overrevet ledbånd, hvilket er en god nyhed, da det kunne have været meget værre, siger Gytkjær til bold.dk.

Der resterer en måned af grundspillet, inden Lyngby skal kæmpe for at undgå nedrykning i slutspillet, og udsigterne til et Gytkjær-comeback er her og nu usikre.

- Det kan tage op til seks uger, så det kan blive svært at nå et comeback i grundspillet.

- Det er lidt af et nyrehug at få, men jeg har kun fokus på at blive hurtigt klar, så jeg forhåbentlig kan hjælpe holdet og gøre en forskel, så vi kan nå vores mission om overlevelse i denne sæson.

- Jeg er ikke slået ud, men er meget motiveret efter at komme tilbage og hjælpe mine holdkammerater og klubben, siger Gytkjær til bold.dk.

27-årige Gytkjær spillede senest en Superliga-kamp for Lyngby i oktober.

Støt Lyngby Boldklub - forudbestil din 100-års jubilæumstrøje


Af Mikkel Nøhr
Torsdag 25. februar