Luk

Sory Kaba om jubel: Ikke noget imod FCK

| 3F Superliga | 21 kommentarer

Infoboks

FC København - FC Midtjylland 1-2
Superligaen Mesterskabsspil
32' 0-1 Sory Kaba
86' 0-2 Lasse Vibe
90' 1-2 Paulinho

Sory Kaba jublede op mod de få tilstedeværende FC København-fans, men det var ikke for at provokere, siger FC Midtjylland-angriberen.

FC Midtjylland bragte sig foran 1-0 ved Sory Kaba i første halvleg af søndagens gulddyst mod FC København, og den scoring fejrede FCM-angriberen med hænderne op til ørerne foran FCK's fans.

Angriberen kaldte dog ikke jublen for en provokation efter kampen.

- Det var ikke noget. Det var en jubel, jeg kan lide, og jeg gør bare, hvad jeg føler for på banen. Det er ikke sådan, at jeg tænker over det inden eller ej. Jeg gjorde det, fordi jeg følte for det, sagde Kaba.

De følte nok, det var en provokation?

- Nej, nej. Det var en følelse, jeg havde på banen, og sådan gør jeg altid - jeg gør hvad mit hjerte siger. Det var ikke noget imod FC København eller andet. 

Sory Kaba scorede for anden gang i sæsonen mod FC København, og angriberen siger, at han godt kan lide kampene mod FCM's nærmeste konkurrenter.

- Jeg kan godt lide de store kampe. Det er FCK, og det er stort for fansene. De er nummer to, så jeg er meget glad for, at jeg nu har scoret mod dem to gange. Men holdet arbejdede godt sammen i anden halvleg, så for hele holdet var det også en god kamp i dag.

Lytter ikke til kritikken

Målet var Kaba sjette i sæsonen, og han har tidligere været udskældt for ikke at leve op til den høje pris, som FCM betalte for angriberen i sommeren 2019 - men den kritik giver Kaba ikke meget for.

- Jeg gør, hvad jeg skal på banen, så jeg lytter ikke til de ting, der bliver sagt om mig. Jeg gør mit arbejde, og jeg ved, at klubben og træneren har tillid til mig, og det betaler jeg tilbage på banen.

Med sejren er FCM 11 point foran FCK i Superligaen, og det giver selvtillid i Herning.

- Det var godt for selvtilliden og alle spillede en god kamp. Nu har vi 11 point ned og så skal vi fortsætte igen.

Er I mestre? 

- Nej. Vi har en hård kamp mod FC Nordsjælland næste uge, så har vi FCK igen og AGF, så vi er ikke mestre endnu. Men det var en god sejr i dag.

Der resterer seks runder af Superligaen.


Af Jonas Dalgård

21 kommentarer

CopenhagenNoice 23:01          
Fjols!
Sir 23:02          
Ahh nu skal man også passe på med at blive for følsom. Det samme gælder Steinlein og Ståles udtalelser. Uden dem var det hele sgu lidt kedeligere.
MNH 23:05          
Fjols!
Aha, så må Fischer og Zanka jo være det samme. Eller? ;)
MNH 23:06          
Savner Strudal, han kunne sgu lave en mindeværdig måljubel :D
CopenhagenNoice 23:15          
Sgu da ikke at han gestikulerer, det hører spillet til, men at han bortforklarer det med "en følelse" er da håbløst
blackduck 23:16          
Det var dog en bizar nyhed. Man skulle tro han havde givet dem fingeren. Der er tale om en af de mest almindelige jubelscener for et udehold. Den er da også flittigt brugt af nuværende og tidligere FCK spillere, så det ville da være ganske mærkværdigt at have noget som helst i mod det. Hvis FCKs fans føler sig krænket over dette kunne de da starte med at bede deres egne spillere om at undlade at fejre en scoring på denne måde.

Det er for amatøragtigt at spørger ham om dette, når der er så mange andre interessante ting man kunne diskutere efter den vigtigste kamp i denne sæson. Fint at han ikke hopper i bold-journalistens fælde. Næste gang FCK vinder et dansk mesterskab forventer jeg også, at den danske sportspresse vil fokusere på det væsentligste, nemmelig hvorfor de jublede som de gjorde, og om det skyldes had til modstanderens fans, efter at have scoret sæsonens vigtigste mål.
MartinHerold 23:43          
Hvad i alverden skulle det eller være, hvis ikke en følelse? En logisk handling?
Onsdag 15. juli
Tirsdag 14. juli