Luk

Sotiriou om sommerskifte: Hvorfor ikke?

| Superligaen Grundspil | 7 kommentarer

Infoboks

Silkeborg - FC København
3F Superligaen (23/02)
bet365 5,50 4,50 1,50
NordicBet 5,90 4,25 1,54
Oddset 6,30 4,50 1,50
YouBet 6,10 4,35 1,57

Pieros Sotiriou er åben for et klubskifte til sommer, hvis der kommer et bud. Det fortæller han til BT. 

Til sommer har Pieros Sotiriou tørnet ud for FCK i tre år. Og det kan meget vel være det, det bliver til for den cypriotiske angriber.

Til BT fortæller han, at hverken ham selv eller Ståle Solbakken er afvisende over for et sommersalg.

- Jeg ved, hvad Ståle Solbakken tænker, og at FCK er en klub, der køber og sælger spillere. Jeg har to år endnu, og jeg er glad her. Hvis der kommer noget til sommer, hvorfor så ikke gå efter det?

- Hvis både Ståle og jeg er tilfredse med det, kan vi nok godt blive enige om det

Sotiriou er FCKs topscorer i Superligaen i denne sæson, hvor det er blevet til ni scoringer.

Oplev F.C. København på hjemmebane i Telia Parken. Se kampprogrammet og mulighederne her!


Af Andreas Roesen

7 kommentarer

bruger 162151 21:41          
god tur til belgien
Harlem 21:48          
Cypern er oplagt.
Ajungsled 22:17          
behold ham og sæt ham ind med 10 igen når vi er bagud 0-1 så er han giftig!!
Byens Hold 22:59          
Samlet set indtil videre i sæsonen har han spillet 28 kampe fordelt på alle turneringer og scoret 12 mål. Det er absolut godkendt, specielt med tanke på at de fleste gerne have ønsket ham gratis væk i sommer, men han har dælme været god i efteråret. Fortsætter han sin fine målform i foråret, så kan det godt ende i et fint salg. Og så har vi stadig Wind, Kaufmann, Santos, Daramy og (måske) N´Doye til angrebet.
schmede 05:51          
God ligefrem?
Ja han har scoret mål i efteråret og så bør man måske være tilfreds med en angriber. Men jeg mener nu det kræver en del mere, især på et hold som FCK.
I min verden er han slet slet ikke god nok i det relationelle spil på banen, og slet ikke når medspillerne er N´Doye og Santos. Wind havde klædt Pieros bedre. Ligesom Wind klæder de andre to bedre.
Jeg synes bestemt man skal skippe ham afsted til sommer. Så skal der hentes en og formentlig to ind, da N´Doye næppe fortsætter. Her skal den ene havde den fysiske power (eller så tæt på som muligt), som man havde i Cornelius og N´Doye. Men den anden må meget gerne være en, der er en blanding af en angriber og en 10´er type, en der virkelig kan sætte holdkammeraterne op og samtidig snige sig til nogle kasser.
Er helt enig med ham, der skriver at Sotiriou fungerer som indhopper 10-20 Min. Før tid. Men ikke som starter, der bør de andre tre til hver tid være at foretrække.
CCDK 06:05          
Før denne sæson startede ønskede jeg ham langt væk. Han var så ufattelig ringe og så er det ikke nok bare at kæmpe røven ud af bukserne. Men jeg er godt nok i tvivl nu, en angriber er ansat til at lave mål og 1 mål pr 97 minutter er vel helt og aldeles godkendt.. Wind Santos og Kaufmann er nok de primære i næste sæson (hvis Doye stopper) og så er pieros ikke en dårlig 4. angriber?
schmede 15:46          
Havde lige glemt Kaufmann i regnestykket.
Og nej, jeg mener bestemt ikke at det er en angribers eneste opgave. Når folk snakkede om, at Corner ex. var dårlig for FC, når han ikke scorede, så havde de totalt overset Corners betydning for resten af holdet, og hans blotte tilstedeværelse gjorde de andre markant bedre.
Lørdag 22. februar