Luk

Sotiriou vækkede FCK med to mål mod FCN

| 3F Superliga | 36 kommentarer
Sotiriou vækkede FCK med to mål mod FCN
Foto: Getty Images

Pieros Sotiriou scorede søndag aften to mål, da FC København på eget græs slog FC Nordsjælland med 3-1 i Superligaen.

FC København tog søndag aften imod FC Nordsjælland i Parken, og det var med fire ændringer i startopstillingen, idet blandt andre langtidsskadede Jonas Wind blev erstattet af Viktor Fischer, mens målmand Sten Grytebust blev sparet til fordel for Karl-Johan Johnsson.

Hos FC Nordsjælland var der i forhold til sidste rundes 2-0-sejr over OB også et par ændringer, idet Mathias Rasmussen spillede venstre back på Clinton Antwis bekostning, mens Ibrahim Sadiq gled ind i stedet for Abu Francis.

Kampen startede forfærdeligt for FC Nordsjælland, da Ulrik Yttergård Jensen allerede efter tre minutter satte hovedet på et skarpt Pep Biel-indlæg og dirigerede bolden hen over hovedet på egen keeper og i mål til 1-0 for FCK.

FCK'erne havde fra start et spilovertag, men udeholdet fik efterhånden spist sig ind i opgøret, og de virkede i flere situationer farligst.

Efter en halv time faldt udligningen.

Ibrahim Sadiq satte Guillermo Varela af og løb ind i banen fra sin venstre kant, og uden tøven bragede han bolden ind ved nærmeste stolpe fra 20 meter, da han fik chancen.

Pieros Sotiriou stempler ind

Heller ikke fra anden halvlegs start lykkedes det hjemmeholdet at presse nordsjællænderne voldsomt. Både Mohammed Kudus og Mikkel Damsgaard havde kort efter pausen gode muligheder, uden at det førte til scoring.

Uden at hjemmeholdet havde gjort noget særligt væsen af sig i anden halvleg, scorede Pieros Sotiriou pludselig med et kvarter igen.

Cyprioten modtog en lidt sværd aflevering på kanten af feltet, og da han ikke kunne finde nogen at spille, drejede han lige så stille bolden op i det ene målhjørne til 2-1.

Bare fire minutter senere afgjorde Sotiriou kampen på en løs bold, som ingen forsvarere fik ekspederet væk, inden FCK-angriberen satte 3-1 på tavlen.

Det endte 3-1 til FC København, som dermed fortsat har maksimumpoint 18 for seks kampe i toppen af Superligaen. FC Nordsjælland ligger fortsat nummer fire. 
 


Af Thor Carlskov

36 kommentarer

Ludomania 21:57          
Nej hvor løb Nordsjællands spillerne ind i muren efter 60 minutter. De gik helt kolde.

Fint med to Pieros mål, og sjov kamp Nordsjællands teenagere havde stor ære af.
Kallesen 21:57          
Pyha, et resultat der snyder en del. Vi lignede godt nok kegler i store perioder.
JG-FCN 21:57          
Irriterende nederlag. Midtbanen og angrebet spiller langt bedre end FCKs midtbane og forsvar, men man må bare igen igen indse at FCNs forsvar er akilleshælen. 1 selvmål, 1 afretning der vel nærmest også er et selvmål og 1 assist af en FCN spiller der ligger den tilbage ind midt foran eget mål.

Jeg er så evigt træt af det forsvar.
Kongen af København 21:59          
Jeg vil gerne lykønske FCN med de første 60 minutter hvor jeg synes de var klart bedre end os. 30 minutter var åbenbart nok for os idag, det skal vi glæde os over. Derudover glædeligt at se Pieros lave to kasser, forhåbentligt kan dette være starten på noget godt for ham og os. Thomsen, Biel og Johnsson spiller ikke helt godt idag, det skal vi have styr på. Men fint med 7 ud af 7.
Skinkegikderoghvaså 22:00          
hvordan synes fck fansene Thomsen klare den? Skal han retur til AaB?
Bob85 22:00          
Dejligt at Pieros ligner en mand, der er ved at få selvtilliden igen - det har vi virkelig brug for!
DaveEricGrohl 22:01          
Thomsen ligner godt nok en der har mistet glæden ved fodbold når han tuller rundt derude, han vil have godt af at komme væk. Men han kan self. ikke at få i nærheden af den samme kontrakt når niveauet er langt under den gamle Thomsen, det er ikke sikkert han har lyst til at gå ret meget ned i løn for at komme væk

Fck mangler åbenlyst noget oppe foran, hvis ikke det bliver løst så kan fcm måske godt udfordre dem i år. De skal nok overveje at skille sig af med Pieros på trods af de mål han lavede i dag og hente en stærkere mand
Søndag 15. september
Lørdag 14. september