Luk

Southampton slog Sheffield efter kanonkasse

| Premier League | 2 kommentarer

Infoboks

Sheffield United - Southampton 0-2
Premier League
32' 0-1 James Ward-Prowse
49' 0-2 Che Adams

Southamptons Che Adams scorede et forrygende langskudsmål lørdag, da de slog Sheffield United med 2-0 i Premier League.

Southampton skulle lørdag på besøg hos bundproppen fra Sheffield United i Premier League, hvor gæsterne helst skulle gå fra Bramall Lane med de tre point.

De kunne nemlig med en sejr skabe et godt hul ned til nedrykningskampen i Premier League, og danske Jannik Vestergaard og co. kom også bedst ud til opgøret.

De havde flere fine muligheder, men de skulle dog helt frem det 30 minut, hvor de fik chancen fra pletten.

Her havde hjemmeholdets Ethan Ampadu nedlagt en modstander i feltet, og det gad kampens dommer ikke at se på og dømte dermed straffespark til Southampton.

Gæsternes James Ward-Prowse fik det store ansvar, og englænderen svigtede ikke fra straffesparkspletten og gjorde det 1-0 til Southampton.

I starten af anden halvleg blev det endnu bedre for Southampton, da de også kom foran med 2-0 på Bramall Lane. 

Denne gang var det Che Adams, der sørgede for jubel hos Southampton-spillerne, da han scorede et fremragende mål. Det skete efter 49 minutter, hvor Sheffield ikke formåede at cleare bolden, og derfor endte den hos Stuart Armstrong, som sendte den hurtigt videre til Adams. 

Og fra kanten af feltet fyrede den 24-årige englænder bolden hårdt afsted, og den fløj helt op under nettaget. Sikke en scoring af Adams, der nu havde gjort det til 2-0.

Hjemmeholdet var Sheffield var dog ikke uden chancer, og de kom faktisk frem til en række muligheder, som dog ikke ramte inden for rammen til stor ærgrelse for Chris Wilder ude på Sheffield-bænken.

I slutfasen havde Adams muligheden for at komme på tavlen for anden gang i kampen tæt under mål, men denne gang var Aaron Ramsdale vågen inde på stregen, og han afviste dermed englænderens forsøg.

Der kom ikke flere scoringer i opgøret, og dermed endte det med en 2-0-sejr til Southampton over Sheffield United efter et fremragende mål af Che Adams.

Med de tre point står Southampton noteret for 33 point, hvor de nu har ti point ned til Fulham på den forkerte side af nedrykningsstregen i Premier League.


Af Raymund Nelausen
Fredag 16. april