LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Southgate er opmærksom på slidte spillere

| VM | 7 kommentarer
Når England VM-finalen? Hør de engelske eksperters vurdering
Southgate er opmærksom på slidte spillere
Foto: Getty Images

Infoboks

England - Tjekkiet
EM Kvalifikation Gruppe A (22/03)
NordicBet 1,30 5,55 10,50
Stream England – Tjekkiet på Eurosport Player
Advertisement
Gareth Southgate forklarer, at flere engelske spillere er slidte fysisk, men at trænerstaben er helt opmærksom på det.

England har haft et flot VM indtil videre, hvor holdet uden de store problemer spillede sig videre fra gruppespillet, inden Colombia og Sverige er blevet besejret i slutspillet.

Onsdag spiller England semifinale mod Kroatien, og landstræner Gareth Southgate lægger ikke skjul på, at flere spillere er ved at være slidte.

- Der opstår selvfølgelig træthed i løbet af en turnering. Det var derfor, at vi traf beslutningen om at hvile nogle spillere mod Belgien (i sidste kamp i gruppespillet, red.), siger Southgate til Sky Sports.

- Vi må løbende undersøge spillerne hen ad vejen. Jordan Henderson er en af de spillere, vi har taget os af, da vi skiftede ham ud mod Sverige, fordi han mærkede noget i sit baglår.

- Vi må sørge for at holde øje med alle spillernes fysik.

Samtlige Englands 20 markspillere i truppen har fået spilletid under VM.

Stream England – Tjekkiet på Eurosport Player
Advertisement

Af Mikkel Nøhr

7 kommentarer

elly_bb 09:50          
Hold fast hvor har Southgate gjort sine kritikere til skamme!
Han har formået at göre det, som mange af hans forgängere ikke har, nemlig at sammensätte det bedste hold.
Samtidig er hans man-mangament helt i top. Hörte et interview med ham på BBC i lördags efter kampen, hvor han nävnte Pope, Butland og de par markspillere med mindst spilletid og forklarede hvor stor en rolle de også har spillet i successen.

Bliver en spändende kamp mod Kroatien der ikke har vist meget siden Argentina kampen... og spändende hvem af Belgien eller Frankrig de läber ind i i weekenden.
langetå 11:38          
Det er værd at bemærke at alle 4 semifinalister var i en situation hvor kunne spare spillere i deres sidste gruppekamp.
morten_bo 12:34          
De kroatiske spillere er vist lidt mere slidte. Det kan blive afgørende.
MR11 14:21          
Jeg tvivler stærkt på at Kroatien vinder mod England. De blev hypet op over deres kamp mod Argentina, men i virkeligheden var det Sampaoli´s fuldstændige mangel på taktisk forståelse, der gjorde at Kroatien så gode ud. De har overhovedet ikke imponeret siden, tværtimod, og har samtidigt spillet 120 minutter i deres sidste to kampe.
haraltidret 15:38          
Jeg tror ikke de engelske spillere er helt så slidte som de kroatiske spillere, der udover de ekstra 30 min spilletid også spillede 4 timer senere end englænderne. Den slags har betydning når der kun er små 4 dage mellem kvartfinalen og semifinalen. Desuden kunne englænderne spare hele deres startopstilling minus Pickford mod Belgien, mens Kroatien trods alt havde en håndfuld startere med mod Island i deres sidste gruppekamp.
Det bliver også spændende at se hvorvidt Subasic og Vrasaljko kan spille mod England. Mandzukic lignede også en mand der løb rundt og var småskadet de sidste 15 min af den forlængede spilletid.
Socialistens 01:07          
Har England imponeret?
Måske er det over forventning resultatmæssigt med et ikke særligt imponerende hold, men har spillet været imponerende ... igen måske over forventet i forhold til hvad de plejer, men i forhold til andre hold og i forhold til den evige hype omkring det engelske landshold, er det så imponerende hvad de har lavet foreløbig?

Verdens nemmeste gruppe.
Videre med det yderste af neglene mod Colombia uden James.
Videre mod Sverige.

Jeg mener Kroatien er favorit, de har i hvert fald flere spillere på et højt internationalt niveau og har også vist at de kan score på andet end dødbolde.
langetå 01:44          
Har England imponeret?
Det er et hold der tror på sig selv nu. Englands problem har altid været det enorme pres. De har været så bange for at tabe at det ikke turde gå efter at vinde. Det har imponeret mig at de har smidt deres frygt.

Det tør de nu, og deres offensiv er ret bevægelig. De havde en let kamp mod Sverige og Kroaterne knoklede og slog sig mod et meget løbestærkt russisk hold.
Lørdag 23. februar
Fredag 22. februar