LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Southgate: Skulle have udnyttet chancerne

| VM | 6 kommentarer
Når England VM-finalen? Hør de engelske eksperters vurdering
Southgate: Skulle have udnyttet chancerne
Foto: Getty Images
Det blev dyrt, at England ikke tog vare på mulighederne for at score det andet mål mod Kroatien, vurderer landstræner Gareth Southgate.

Englands drømme om at gentage den legendariske VM-triumf fra 1966 blev bremset i semifinalen, hvor Kroatien blev for stor en mundfuld over 120 minutter.

Kroaterne vandt 2-1 efter et tidligt engelsk føringsmål. Landstræner Gareth Southgate ærgrer sig over, at englænderne aldrig formåede at udbygge føringen.

- I første halvleg var vi gode og havde chancerne, men da udligningen faldt haltede vi efter dem. Vi genfandt vores spil i forlængelsen, men knockoutkampe afgøres altid af små marginaler.

- Når du har gode perioder i en kamp mod et så godt hold som Kroatien, skal du tage vare på dem. Vi endte med at mangle det andet mål, vi aldrig fik, siger Southgate til ITV.

Landstræneren er dog overordnet set mere end tilfreds med VM-slutrunden.

- Vi er kommet langt på meget kort tid. Vi er også kommet længere, end vi overhovedet havde troet, vi ville. I aften var vi ikke helt på niveau, men vi bliver stærkere af sådan en omgang, lyder det fra Southgate.

Englands VM er ikke helt overstået. Lørdag eftermiddag gælder det Belgien i kampen om bronze.

Stream England – Tjekkiet på Eurosport Player
Advertisement

Af Casper Baunsgaard
Lørdag 23. februar
Fredag 22. februar