Luk

Spændingen kan blomstre i to CL-grupper

| bold.nyt | 3 kommentarer

De sidste kampe i Champions Leagues femte runde spilles onsdag aften, og her er der særligt liv i gruppe F og H. I H møder Manchester United og PSG hinanden i aftenens største kamp.

Champions League er i sin afgørende fase, og onsdag aften kan flere hold sikre sin videre færd i den fineste klubturnering i Europa.

I to af aftenens grupper er knockout-billetterne uddelt, da Chelsea og Sevilla har kvalificeret sig fra gruppe E, mens Barcelona og Juventus har gjort det samme fra gruppe G.

I gruppe F møder de to tophold, Dortmund og Lazio hinanden, og her vil en vinder af kampen kvalificere sig til knockout-fasen, da Club Brügge ikke vil kunne nå en eventuel vinder - Dortmund vil desuden klare sig med en remis.

Zenit er lavest placeret og skal forsøge at hente point i jagten på den Europa League-adgangsgivende tredjeplads.

Aftenens største kamp spilles i gruppe H, når Manchester United tager imod PSG. Inden den kamp er United tre point foran PSG, som har seks point på andenpladsen.

Tredjepladsen RB Leipzig, som er á point med PSG, møder fjerdepladsen Istanbul Basaksehir, som har tre point. Derfor kan gruppe H altså åbnes vidt op onsdag, da det kan ende med tre hold på ni point inden sidste spillerunde.

I Danmark møder Jammerbugt FC og Holstebro hinanden i Sydbank Pokalen.

Dagens højdepunkter:

17:30 Jammerbugt – Holstebro Boldklub
18:55 Istanbul Basaksehir – RB Leipzig
21:00 Sevilla - Chelsea
21:00 Dortmund – Lazio
21:00 Juventus – Dynamo Kiev
21:00 Ferencvaros – Barcelona
21:00 Manchester United – PSG


Af Jonas Dalgård
Tirsdag 19. januar