Luk

Spændt AC: Vil huske FCK-brag resten af livet

| Europa League | 20 kommentarer
Spændt AC: Vil huske FCK-brag resten af livet
Foto: Getty Images

Infoboks

Hammarby - Malmö FF
Allsvenskan (20/10)
bet365 2,62 3,50 2,50
NordicBet 2,70 3,55 2,50
Oddset 2,60 3,45 2,45

Anders Christiansen glæder sig umådelig meget til mødet med FC København og forventer to meget lige kampe.

Da UEFA trak lod til årets Europa League-gruppespil, kunne mange skandinaviske fodboldelskere juble, da FC København og Malmö FF endte i samme gruppe.

Torsdag aften krydser klubberne klinger i Malmø, og det har midtbanespillerens Anders Christiansen glædet sig usandsynligt meget til.

- Jeg hoppede op fra sofaen og jublede af glæde, da jeg sad og så lodtrækningen. FCK er det største hold i Danmark, så det er utrolig fedt som dansker at skulle møde dem, og jeg er sikker på, det bliver en kamp, jeg vil huske resten af mit liv.

- FCK har været et flagskib i Skandinavien i mange år, og siden lodtrækningen er der stort set ikke blevet snakket om andet i byen, siger Anders Christiansen til bold.dk og tilføjer:

- Det er en kamp, der lever sit eget liv, ligesom når FCK møder Brøndby, eller når vi spiller mod Helsingborg.

AC har svært ved at vurdere styrkeforholdet imellem de to klubber og forventer to tætte opgør.

- Hvis man kigger på resultater i Europa, er FCK rigtig gode, men hvis man kigger på dagsformen, står det måske mere til os. 

- Jeg tror, det bliver to meget tætte og intense kampe mod FCK, siger Malmö-profilen.

Der er kampstart på Stadion klokken 21 torsdag aften, mens Malmö gæster Telia Parken den 12. december til gruppespillets sidste kamp.


Af Martin Schmidt

20 kommentarer

kimjen 06:51          
FORZA FC !!!
CCCPbold 08:00          
Det er vel også forskellen på de to klubber. For Malmö er det en kamp der vil gå over i historien. For FCK og spillerne er det endnu en arbejdsdag. Med mindre kampen udvikler sig exceptionelt, vil det bare være en af mange.
Sir_Cumcised 08:02          
For AC er det måske stort og fedt. For klubben Malmø, der har høstet fine succeser i Europa, i forhold til deres størrelse vil denne kamp da næppe gå over i historien. Kom ned på jorden CCCP. :)
Hedebo 08:26          
Sir +1 ;)
wowereit 09:16          
CCCPbold;
Hvis man vil inddrage historien, vil det nok være smart at kende den.

Jeg har stor respekt for FCK, deres flotte resultater og håber det bedste for dem og dansk fodbold, men historisk har de kunnet drive det til en ottendedelsfinale i CL og tidligere som B1903 en flot sejr over Bayern M (med Lerby som træner) - meeeen prøv nu at google lidt på hvordan Malmø historisk har klaret sig.
CCCPbold 09:28          
Ro på nu ... Jeg er fuldt klar over MFF´s tidligere historik og klubbens ganske imponerende resultater de senere år.

Men nu er det jo AC, der udnævner dette til en kamp, der vil blive husket for livet, og det er måske mere der jordforbindelsen mangler.
Sir_Cumcised 09:54          
"Men nu er det jo AC, der udnævner dette til en kamp, der vil blive husket for livet, og det er måske mere der jordforbindelsen mangler."
For HAM! Der står helt specifikt at det er en kamp HAN vil huske, fordi det hold han spiller for møder det største danske hold. Det er vel ikke så mærkeligt at det er en stor oplevelse for ham, hans karriere taget i betragtning.

Man kan godt forstå at fans af andre hold bliver lidt metaltrætte af at alt vinkles til at FCK er fuldstændig fantastiske i Norden.
Onsdag 16. oktober
Tirsdag 15. oktober