Luk

Spændt AGF-kaptajn: Ikke bange for at spille

| Superligaen | 6 kommentarer
Spændt AGF-kaptajn: Ikke bange for at spille
Foto: Getty Images

Infoboks

AGF - FC Midtjylland
Superligaen Grundspil (28/07)
NordicBet 3,65 3,45 2,08
Oddset 3,70 3,50 2,00
Stream AGF – FC Midtjylland på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement

Niklas Backman træner med i AGF og skal nu teste hovedet i de kommende testkampe. 

Svenske Niklas Backman spillede forårets første to kampe og røg derefter på sidelinien med sin hjernerystelse. 

Nu træner den 30-årige svensker igen med, men han ved endnu ikke, om det holder i kamp. 

- Jeg har en god følelse lige nu, men er selvfølgelig ikke blevet testet i kamp endnu. Så jeg ved det jo ikke, Jeg træner fuldt med nu, og har ingen problemer med hovedpine, så næste trin er så at spille kampe her i opstarten, og så må vi se, hvordan hovedet og kroppen reagerer.

- Det er jeg selvfølgelig spændt på. Jeg håber, det går godt, og det vigtigste er, at jeg ikke er bange for at spille, siger Backman til stiften.dk. 

AGF's sportschef Peter Christiansen antyder over for stiften.dk, at udviklingen med Backman kommer til at afgøre, om klubben skal have en stopper mere eller ej. 

Stream AGF – FC Midtjylland på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

6 kommentarer

BoroDane 15:55          
Det vil være en kæmpe bonus hvis han endelig er klar igen og vi ikke skal bruge ressourcer på den ny forsvarsspiller. Men han skal vise sig noget nær helt klar inden vinduet lukker, såfremt vi skal lade være med at finde en ny. Hvis der er et tilbage fald, så må han være færdig og vi skal hente et nyt førstevalg.
Graceland 17:06          
Man kan håbe på en hel god sæson fra ham, selv om Juelsgård har gjort det fint i forhenværende...
Azeem 20:30          
Detfor det er tåbeligt af Agf at forlænge med Juelsgaard. Hvorfor ikke hente en rigtig center forsvar ind med udviklings potientale, istedet for at forlænge med en der kun kan spille ok i nedryknings spillet. Bliver Backman skadet igen, så står man og er skuffet over manglende top 6 igen igen, for der kan Juelsgaard ikke være med.
Britz 21:04          
Juelsgaard har nu vist sig ganske anvendelig ved siden af Backman og senere Tinager. Han er ikke en der stråler igennem, men gør det stabilt og er samtidig en realistisk løftestang for Hausner, der gerne skulle bryde mere igennem i år.
Kong Dario 08:28          
Juelsgaard klart 3. valg. Vi bør hente en stopper ind foran ham som gardering for Batman og Tingager.

Kamil på leje endnu et 1/2 år dog vigtigere.
Azeem 13:38          
Juelgaard er ikke god nok mod top 6, har ingen udviklingspotentiale, og har kun vist sig som moderat i nedryknings spillet og så er han ved at være oppe i alderen. AGF må gører hvad de vil, men de skal ikke hyle om manglende top 6, når man beholder de spillere som ikke er gode nok til det. Juelagaard vil kun blive en udgift, enten som bænkevarmer eller i tabte point.

Vil påstå at Hausner ville have været bedre end Juelgaard nu, hvis han havde fået spilletid istedet. Og så kunne AGF måske enda tjene penge på ham.
Mandag 22. juli
Søndag 21. juli