Luk

Spændt Helsingør-bomber: Det er lige tæt nok

| 2. Division | 1 kommentar

Infoboks

Jeppe Kjær er overrasket over niveauet i vest, men Helsingør-profilen har en god følelse forud for de afgørende oprykningskampe.

Spændingen er stor i toppen af 2. divisions oprykningsspil, hvor FC Helsingør og Aarhus Fremad kæmper om en enkelt oprykningsplads.

Helsingør har i lang tid lignet en sikker oprykker, men sjællænderne indledte oprykningsspillet med at tabe til Middelfart og netop Aarhus Fremad.

I de seneste to kampe er Helsingør dog kommet tilbage på sporet med to sejre, og Jeppe Kjær, der er delt topscorer i 2. division, går ind til de altafgørende to kampe med stor tro på tingene.

- Vi kan godt mærke, at det spidser til. Det summer på en anden måde i øjeblikket, men vi har en stor tro på tingene. Der er en meget koncentreret stemning i truppen, og vi ved godt, hvad det drejer sig om.

- Man kan mærke, at folk kan lide at stå i sådanne situationer, hvor der virkelig er noget på spil, siger Jeppe Kjær til bold.dk.

- Efter en skidt start peger de sidste to kampe i den rigtige retning. I de første to kampe manglede vi Daniel Norouzi, som har været sindssygt vigtig for os. Efter han er kommet tilbage, har der været en god ro på midtbanen, og det har spredt sig til hele holdet.

Ingen gummiben

De seneste resultater betyder, at Helsingør forud for de sidste to kampe har to points forspring til Aarhus Fremad.

Jeppe Kjær mener, det er blevet en anelse for spændende, men samtidig har angriberen en stor tro på, at Helsingør kan køre oprykningen i hus.

- Det er lige tæt nok til min smag, for vi havde selvfølgelig håbet på et større forspring. Men det er den situation, vi har, og efter vi tabte i Aarhus, blev vores fokus endnu mere skærpet. Der blev snakket om gummiben, men jeg synes, vi har præsteret og håndteret det godt.

- Vi ved, at vi er tvunget til at fortsætte med at vinde, og der er en god opfattelse af, at det er præmissen nu, siger Jeppe Kjær.

Helsingør møder onsdag AB på hjemmebane, mens der venter en udekamp mod formstærke Jammerbugt i sidste runde.

Kan ikke forvente hjælp

Aarhus Fremads slutprogram byder på en udekamp mod HIK onsdag og en hjemmekamp mod Frem i sidste runde.

Jeppe Kjær håber på en hjælpende hånd, men regner ikke med det.

- Vi kan godt håbe på lidt hjælp, men det er ikke noget, vi kan forvente. Vi skal glæde os over, at vi selv kan afgøre det, og det kan vi stadig, siger Kjær og tilføjer:

- Personligt er jeg overrasket over niveauet i vest-kredsen. Jeg synes, det er virkelig højt niveau derovre, og det var lidt af et wake up call i de første to kampe. Det var ikke helt så nemt, som vi måske troede. Vi er blevet klar over, at vi skal være der 100 procent, for ellers vinder vi ikke.

- Det vil være en kæmpe skuffelse, hvis det kikser her på målstregen. Vi har fra starten taget favoritværdigheden på os, og vi mener, at vi har holdet til at vinde rækken. Vi skal rykke op, og det er det, vi arbejder ud fra, siger Jeppe Kjær.

Samtlige af onsdagens kampe i 2. divisions oprykningsspil sparkes i gang klokken 19.


Af Martin Schmidt

1 kommentar

Super Frem 07:55          
Det er så heller ikke korrekt.
Frem spiller allerede kl.18.00
Søndag 12. juli