LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Spændt U21-boss: Elias S. er en sjælden type

| Premier League | 0 kommentarer
Uhyggelig spændende FA-cup kamp mellem Blackburn og Newcastle – se, hvem der trak det længste strå
Highlights: Newcastle slår Blackburn ud med 4-2 efter underholdende kamp og forlænget spilletid
Alt er lige igen mellem Blackburn og Newcastle: Uimodståeligt hovedstød af Lenihan bringer hjemmeholdet på 2-2 lige inden pausen
Spændingen er tilbage på Ewood Park: Tidligere Newcastle-spiller reducerer til 2-1 for Blackburn
Newcastle øger til 2-0: Callum Roberts brager den ind med en flot flugter
Spændt U21-boss: Elias S. er en sjælden type
Foto: Serena Taylor

Infoboks

Newcastle - Cardiff
Premier League (19/01)
bet365 1,90 3,30 4,33
NordicBet 2,01 3,40 4,35
Oddset 1,97 3,30 4,20
YouBet 2,05 3,30 4,35
Stream Newcastle – Watford på Eurosport Player
Advertisement
U21-landstræner Niels Frederiksen mener, at Elias Sørensen er en sjælden type, og han har glædet sig til at se nærmere på Newcastle-kometen på landsholdets træningslejr i Mexico.

Den tidligere HB Køge-spiller Elias Sørensen har vist sig frem med bravour hos Newcastle i denne sæson, hvor han på U23-holdet har scoret mål på samlebånd.

Præstationerne har givet ham en udtagelse til det danske U21-landshold, som i disse dage er på træningslejr i Mexico, og landstræner Niels Frederiksen er meget spændt på at se nærmere på, hvad det er, Elias Sørensen er så god til.

- Elias er en rigtig angriber - en rigtig 9'er. Dem har vi ikke så frygtelig mange af. Han fylder noget, og han kan rykke rundt på modstanderens forsvar - og så kan han først og fremmest score mål, og det er en eftertragtet kvalitet.

- Vi har som sagt ikke så mange af hans type, og jeg kender ikke Elias så godt, så det her er en kærkommen mulighed for at se ham an, siger Niels Frederiksen til bold.dk.

Elias Sørensen spiller i den engelske Premier League 2, som er en liga for U23-hold. Der huserer også Anders Dreyer, som er i spil til en plads ved sommerens EM-slutrunde.

- Det er en fornuftig liga, men den er meget varieret i forhold til kvaliteten af kampe. Der er nogle rigtig gode kampe, og så er der nogle mindre gode. Det er en række, hvor det ikke gælder liv og død, siger Niels Frederiksen.

Landstræneren håber, at de to U21-spillere kan komme ud og få førsteholdsfodbold i stængerne.

- Jeg synes, de unge spillere skal spille et sted, hvor det virkelig gælder noget. Så kan det godt være, man skal tage et lille skridt ned, og jeg kan se, at Elias formentlig skal lejes ud, og det, tror jeg, vil være fint, siger han.

Elias Sørensen har fortalt bold.dk, at han regner med at blive lejet ud til en klub i den engelske League One - det kan du læse mere om HER.

nicolai@bold.dk


Stream Newcastle – Watford på Eurosport Player
Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Onsdag 16. januar
Tirsdag 15. januar